Oprah Winfrey îşi începe ziua cu 20 de minute de meditaţie, Richard Branson se trezeşte când încă e întuneric afară, în timp ce Jeff Bezos leneveşte până la 10 dimineaţa. Fiecare anteprenor de mare succes are ritmul lui şi felul propriu şi personal de a-şi organiza ziua. The Hustle a adus în prim plan câteva dintre cele mai ciudate obiceiuri pe care oamenii sclipitori din diverse domenii le au sau le-au avut de-a lungul vieţii lor.


Steve Jobs a apelat la remedii naturale, inclusiv la tot felul de combinaţii de sucuri, pentru a încerca să-şi vindece cancerul care i-a adus, de altfel, sfârşitul. Mai târziu a ajuns să regrete acest lucru, însă atunci când era convins că făcea ceea ce trebuia pentru sănătatea lui, a dus lucrurile la extrem: „Steve Jobs rezista săptămâni întregi în care consuma doar morcovi, doar pentru că auzise că sunt sănătoşi”, a dezvăluit o sursă pentru The Hustle.


Cei mai mulţi dintre noi suntem convinşi că aerul proaspăt şi curat ne face bine, iar ştiinţa confirmă acest lucru, însă Ben Franklin a dus această idee la extrem. Într-o scrisoare datată din 1768, fondatorul Statelor Unite ale Americii recomanda băi de aer zilnice. Ce înseamnă asta?


Tot ce trebuia să faci era să stai gol puşcă în faţa ferestrei deschise timp de 30 de minute până la o oră, în funcţie de vremea de-afară. Având în vedere că Franklin şi-a petrecut mare parte din viaţă în oraşe pentru Boston, Philadelphia şi Paris, acesta avea parte de o vreme care nu era întotdeauna blândă.