Este vorba despre un amestec aromat, răcoros şi cu proprietăţi incredibile pentru sănătate, în special pentru siluetă. Pregăteşte-o şi consumă ori de câte ori ai ocazia şi vei observa cum stratul adipos se va topi încet-încet, şi odată cu el şi kilogramele în plus.

Ca să prepari băutura ai nevoie de ingrediente la-ndemână, şi anume de sucul stors de la două lămâi, de două linguriţe de ghimbir proaspăt ras, de un litru de apă, de câteva linguriţe de miere (după gust) şi de un sfert de linguriţă de scorţişoară (opţional).

Cum prepari băutură care topeşte grăsimea abdominală

Urmează paşii de mai jos necesari în obţinerea amestecului cu ghimbir:

1. Stoarce sucul de la două lămâi, apoi pune-l într-un recipient cu ghimbirul ras şi aşteaptă ca lichidul să dea în clocot.

2. Când fierbe, lasă focul mai mic şi adaugă un litru de apă peste compoziţie. Apoi mai ţine puţin preparatul pe foc.

3. Lasă băutura la răcit, după care toarn-o într-o sticlă.

4. Îndulceşte cu miere şi presară puţină scorţişoară pe deasupra când o bei. Ultimul ingredient sporeşte efectul de ardere a grăsimilor, însă este opţional, astfel că poţi să renunţi la el dacă nu se numără printre preferatele tale.

Consumă această băutură pe parcursul unei zile, de preferat între mesele principale. Metoda este extrem de eficientă în reducerea kilogramelor în plus, însă trebuie să acorzi atenţie şi dietei alimentare pe care o ai.

Până la urmă, orice metodă de slăbit necesită puţin efort, determinare şi răbdare. Spre exemplu, dacă optezi pentru dieta cu ghimbir timp de o săptămână, dar apoi continui să consumi grăsimi şi zahăr, rezultatele dorite nu vor apărea, iar eforturile tale de la început se vor dovedi inutile.

Ce proprietăţi are ghimbirul

Cred că nu este prima oară când citeşti despre beneficiile pe care le are ghimbirul în alimentaţie. Această rădăcină cu gust intens şi răcoritor este recunoscută pentru efectele pozitive asupra sănătăţii. Ghimbirul nu numai că pune pe fugă kilogramele nedorite, ci poate reduce inflamaţiile din organism, ţine sub control colesterolul rău, relaxează, energizeaza şi previne constipaţia.

@shutterstock