Shake proteic

Corpul produce mereu celule noi. În timpul exerciţiilor fizice, procesul de producţie a celulelor devine mai rapid decât în alte momente. Aşadar, dacă bei băuturi pe bază de proteine când faci sport, aceste vor creşte producţia de reînnoire a celulelor. În plus, shake-urile proteice îmbunătăţeşte nivelul de energie şi de rezistenţă.

Shake de ciocolată

Ştim că organismul foloseşte energie şi elimină lichide, apărând astfel deshidratarea. De aceea, dacă bei o băutură care să-ţi ofere energie şi rezistenţă, este exact ceea ce trebuie. Shake-ul cu ciocolată este una dintre băuturile sănătoase pe care le poţi bea în timpul antrenamentului fizic. Ciocolata are cacao care creşte nivelul de energie.

Lapte

Laptele este o băutură pe care o poţi bea în timpul sesiunii de antrenament. Menţine energia intactă în organism şi este sursă importantă de calciu, care creşte nivelul de energie şi previne febra musculară. Aşadar, poţi bea lapte sau alte băuturi sănătoase pe bază de lapte oricând în timpul exerciţiilor fizice. Va fi chiar mai bine dacă adaugi nişte migdale sau pastă de caju.

Ceai verde

Ceaiul verde este o băutură excelentă pentru tine dacă mergi des la fitness. Substanţele nutritive prezente în ceai stimulează metabolismul şi accelerează procesul de pierdere în greutate. În afară de aceasta, ceaiul creşte nivelul de energie şi ne oferă o stare de bine.

Apă

Desigur, cea care nu trebuie să lipsească este apa. Ia cu tine o sticlă de apă de fiecare dată când pleci din casă. Apa este cea mai bună pentru hidratarea organismului.

Precauţii

În timp ce bei lichide în timpul unui antrenament, nu începe imediat să faci exerciţii. Oferă-i corpului tău un răgaz pentru a asimila băutura şi apoi poţi începe să faci sport. În plus, este foarte important să nu exagerezi cu nicio băutură sănătoasă.


Credit foto: www.eatthis.com