Oricine a petrecut măcar o dată în viaţă timp citind informaţii despre semnele zodiacale, iar multe vedete iau horoscopul cât mai serios cu putinţă. Există celebrităţi care sunt dependente de zodiac şi spun că s-au cunoscut mai bine de când au început să descopere care sunt trăsăturile zodiilor lor. Crezi că ziua în care te-ai născut îţi poate influenţa personalitatea şi viaţa, în general? Nu eşti singurul! Iată care sunt celebrităţile, care sunt interesate de astrologie!

Kim Kardashian, pasionată de compatibilitatea astrologică

Vedeta Kim Kardashian nu doar crede în astrologie, ci a şi petrecut mult timp citind despre semnul ei zodiacal ca să înţeleagă cum să se raporteze la oamenii din jurul ei. Kim este o Balanţă şi crede că relaţia ei de prietenie cu Kylie Jenner se datorează compatibilităţii pe care semnele lor zodiacale, Balanţă-Leu, le au:

„Aceste două semne sunt super complementare şi se potrivesc de minune. Leul este un semn de foc, cu energie puternică, aşa cum este Kylie, în timp ce Balanţa, un semn de aer, este mult mai subtil. Focul are nevoie de aer pentru a supravieţui, aşa că este o pereche perfectă. Îmi iubesc zodia‟, a spus Kim, potrivit thetalkto.

Gigi Hadid: „Sunt un Taur, sunt dură‟

La vârsta de 26 de ani, Gigi Hadid are o personalitate puterică, dat fiind faptul că este de mică în industria de modelling. Fotomodelului îi place să facă lucrurile în felul ei, este ambiţioasă şi niciodată nu îşi lasă planurile nefăcute, la fel ca majoritatea oamenilor născuţi sub semnul Taurului. De asemenea, modelul refuză să aibă un bodyguard cu normă întreagă, deoarece are încredere în forţele proprii, la fel ca un Taur: „Am securitate în momentele potrivite, dar îmi place, de asemenea, să merg singură pe stradă. Sunt un Taur, sunt dură‟, a spus ea, într-un interviu, pentru Allure.

Citeşte şi: Taurii iubesc prăjiturile sofisticate, Racii merg pe dulciuri tradiţionale. Desertul care te reprezintă în funcţie de zodie

Beyonce, mândră de zodia Fecioară