Vedeta a îmbătrânit, dar îşi păstrează formele. Cu toate că pe chipul ei se văd urmele lăsate de timp, Bianca Brad are un trup tonifiat. Vedeta s-a făcut instructor de pilates şi lucrează câte 8 ore pe zi.

Bianca Brad a îmbătrânit la cei 50 de ani ai săi

De pe data de 1 aprilie, Bianca Brad a devenit instructor de pilates cu diplomă. Munceşte câte 8 ore pe zi, job ce o ajută să aibă o formă fizică de invidiat.

„A fost, de departe, cel mai dificil curs pe care l-am făcut, nu din cauza volumului mare de informaţii şi a efortului fizic depus (8 ore de pilates pe zi x 4 zile la rând + 2 examene + curs avansat), ci pentru că s-a suprapus cu o perioadă extrem, extrem de grea, pe plan personal. Sincer, cu o zi înainte de examen, m-a bătut gândul să-l amân, însă vocea interioară (a se citi „mesajul de la Dumnezeu”), mi-a dat putere să mă adun şi să merg până la capăt, cu curaj şi cu încredere…în El şi în mine. Şi bine am făcut!', spune Bianca.

Bianca Brad, instructor de pilates cu diplomă

„Nu am spus că urmez cursul, vrând întâi să mă asigur că îl finalizez cu bine, mai ales după ce am început să fiu bombardată cu încercări grele. Iertare pentru orice supărare sau dezamagire am provocat din această cauză. Motivaţia mea de a urma acest curs a fost aceea de a găsi o cale plăcută şi, în acelaşi timp, eficientă, de a mă menţine în formă, şi de a încuraja în acest sens, şi alte doamne de vârstă apropiată mie. Dar nu doar pe ele.

Am ales Pilates, deoarece m-am îndrăgostit de această metodă, pentru că te învaţă să fii conştient de cum acţionează şi cum să-ţi folosesti corect muşchii, dar mai ales, pentru ca încurajează o postură/atitudine elegantă. Datorita multelor efecte pozitive ale metodei Pilates, o recomand cu toată căldura, tuturor, indiferent de vârstă sau sex!', scrie Bianca pe Facebook.

Bianca Brad, împotriva operaţiilor estetice

„La bisturiu nu aş apela. Din fericire, nu am o faţă ridată. Cearcăne mai am, pentru că nu dorm. Mi-e frică şi de ace, deci nu ştiu dacă o să apelez (n.r.- la operaţiile estetice). Anul trecut a fost prima dată când mi-am făcut un tratament injectabil. Dar asta e, trebuie să acceptăm procesul de îmbătrânire. Decât să fiu o păpuşă din plastic, mai bine rămân aşa. Mi s-a oferit şi posibilitatea de a face injecţiile gratuit, dar am refuzat', mărturiseşte Bianca Brad.

Drama Biancăi Brad

În anul 2007, fosta Miss România din 1990 a pierdut o fetiţă. Micuţa ei suferea de o malformaţie la inimă. Fetiţa ei a murit în burtică, cu câteva zile înainte de a se naşte. Drama a făcut-o pe Bianca Brad să se retragă din showbiz.

A înfiinţat fundaţia „EMMA-Mame pentru îngeri'. Aceasta ajută mamele care şi-au pierdut copiii în diferite circumstanţe.