Alex Bodi a fost cel care a anunţat separarea de blonda focoasă, iar la scurt timp, Bianca Drăguşanu a reacţionat dur.

Mai exact, după ce Alex Bodi a declarat că divorţează de Bianca, ea a făcut publică o fotografie cu mâna ei, având unghiile roşii, însă pe mână se poate vedea o zgârietură. Tocmai de aceea, unii dintre internauţi au sugerat între cei doi ar fi existat episoade de violenţă.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au amânat nunta, dar vor copil: ”Ne dorim să anunţăm înainte de Crăciun!”

Fotografia este însoţită şi de câteva cuvinte care se traduc în „Semnele Iubirii”. Speculaţii că între cei doi există reacţii violente au existat în presă de mult timp, însă nimeni nu le-a confirmat.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se căsătoresc: “O să fie ceva grandios!”

Alex Bodi a făcut anunţul că nu mai este cu Bianca astăzi. „Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, este anunţul făcut de Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.