Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit în secret, fără ca părinţii lor să ştie, după cum a mărturisit fosta soţie a lui Slav. 
 
 
Aceasta a făcut publică o fotografie în care apare alături de proaspătul ei soţ, iar la ieşirea de la Starea Civilă, Bianca Drăguşanu a mărturisit că e în culmea fericirii. 
 
”Eu în ultimul an, aşa m-am simţit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru şi amândoi simţim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinţii noştri nu au ştiut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns şi amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum şi de la voi şi părinţii lui.
 
Prietenii noştri care ne-au ajutat să îndeplinim toate. A fost discutată de mai multă vreme… Suntem căsătoriţi. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant şi apoi mergem la sală”, a declarat Bianca Drăguşanu la emisiunea „Star la Mare Fitză”, de la Antena Stars
 
Bianca Drăguşanu s-a căsătorit joi, 1 august, cu Alex Bodi. Vedeta este la al doilea mariaj, ea fiind căsătorită cu Victor Slav, căruia i-a dăruit o fetiţă, pe nume Sofia Natalia.