Îl ştim pe Bill Murray din multe filme, precum: „Groundhog Day‟, „Ghostbusters‟, „What About Bob‟ sau „Charlie’s Angels‟, actorul fiind considerat de criticii de film drept unul dintre cei mai mari actori ai timpului. S-a remarcat prin muncă şi prin talentul actoricesc şi a stat departe de conflictele, care au fost mereu prezente în viaţa celebrităţilor de la Hollywood. Asta până acum, când la 21 de ani distanţă, s-a aflat că actorul nu a avut o relaţie tocmai bună cu colega sa din filmul „Charlie’s Angels‟, Lucy Liu. Ce a făcut Murray?

De-a lungul timpului, au circulat mici zvonuri conform cărora Lucy Liu şi Bill Murray nu se înţelegeau pe platourile de filmare, însă fără dovezi. Nimeni nu a băgat în seamă aceste zvonuri, mai ales că, din faţa televizoarelor, părea că între Lucy Liu şi Bill Murray este chimie. După 2 decenii de la întâlnirea celor doi pe platourile de filmare, Lucy Liu a confirmat că a existat un incident între ei. Actriţa a spus că incidentul a avut loc în momentul în care ea, Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Bill Murray filmau o scenă. Membrii distribuţiei refăcuse această scenă în timpul unei repetiţii la care Murray nu a putut participa, iar actorul s-a enervat pentru că nu ştia nimic despre asta. În momentul în care actorii au început să repete, Murray s-a enervat, iar Liu a constatat că toate insultele i se adresează: „Am fost ceva de genul: wow, se pare că mă privesc direct pe mine aceste comentarii‟, a spus Liu, potrivit bestlifeonline. 

Fără să dezvăluie foarte multe detalii, actriţa a spus că a plecat imediat din acel loc, pentru că limbajul actorului era inacceptabil şi de neiertat: „Limbajul său era inacceptabil şi de neiertat. Nu aveam de gând să mai stau acolo. Deci, da, m-am ridicat şi am plecat. Pentru că oriunde te-ai afla, nu trebuie să îi laşi pe alţii să te înjosească. Eu am demnitate şi respect de sine‟, a spus Liu. 

Actriţa a dezvăluit că, mai târziu, că o parte dintre colegii săi care au participat la aceea scenă i-au spus că îi sunt recunoscători pentru ce a făcut şi pentru faptul că nu a continuat conflictul cu Murray.

S-a împăcat Lucy Liu cu Bill Murray?