Conscuta cantautoare Dolly Parton nu are regrete cu privire la căsătoria ei, deşi recunoaşte că şi-au dorit copii la început. „Când eu şi soţul meu ne întâlneam, apoi când ne-am căsătorit, am presupus că vom avea copii. Nu făceam nimic pentru a opri asta. De fapt, ne-am gândit că poate o vom face. Am avut chiar nume pregătite, dar nu am reuşit‟, a spus vedeta. Ea a explicat că din moment ce nu avea copii şi soţul era destul de independent, i s-a permis să aibă libertatea de a-şi împlini visele legate de carieră. „Cred că o mare parte a succesului meu s-a datorat faptului că am fost liberă să lucrez‟.

Parton şi Dean s-au căsătorit în anul 1966, după ce s-au îndrăgostit la prima vedere când Parton avea doar 18 ani. Au sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a nunţii în 2016 cu o reînnoire a jurămintelor lor. Totuşi, care au fost motivele pentru care iubirea lor n-a dat roade şi n-au avut copii niciodată?

Dacă ar fi avut copii, cariera ei ar fi arătat altfel

Parton a dezvăluit într-un alt interviu că ea şi Dean s-au întrebat mereu cum ar fi fost copiii lor. „Când ne-am căsătorit, ne-am gândit cum ar arăta ei? Ar fi înalţi ca el sau scunzi ca mine? Dacă am fi avut o fată, s-ar fi numit Carla‟, a spus ea. A adăugat că „nu a fost să fie. Cred că aş fi fost o mamă grozavă. Aş fi renunţat, probabil, la orice altceva, pentru că m-aş fi simţit vinovată să-i las şi să plec în turnee. Totul s-ar fi schimbat. Probabil că n-aş fi fost o vedetă”, a continuat ea.

Parton a subliniat că a renunţat la multe pentru a ajunge unde este acum: „Am făcut sacrificii. Nu am avut timp de petrecut cu familia. Am renunţat la familie şi prieteni, la vacanţe şi am muncit 24/7, 365, dar trebuie să faci sacrificii‟.

Ce boală i-a impus o operaţie de îndepărtare a uterului