Într-o formăde zile mari,Bonnie Tyler a păşitpe scenăSăliiPalatului pentru a le oferi fanilor un concert de neuitat!

Şi-a încântatfanii şicu piese mainoi şicu piese maivechi... dar şicu mult aşteptatele hituri:„It's a Heartache” şi „Total Eclipse of the Heart”… Plină de energie şi magnetism, Bonnie a arătat vârsta nu contează atâta timp cât te simţi tânăr şi faci ce-ţi dictează inima. Fana declarată a botoxului, a dezvăluit chiar pe scenă binefacerile acestei substanţe minune! Şi într-adevăr: vedeta arăta incredibil de bine la 61 de ani, multe tinere putând fi geloase pe frumuseţea ei.

Debordând de energie şi dinamism, exuberantă Bonnie Tyler şi-a lăsat cu gura căscată fanii veniţi o vadă: „Nu credeam e aşa frumoasă! Vai, şi ce voce are! Nu ai cum nu te îndrăgosteşti de ea... e genială!” spunea o doamnă la sfârşitul show-ului.

Şi-a prezentat cu mândrie echipa, chiar şi pe soţul ei, pe care l-a sărutat şi îmbrăţişat cu drag. După fiecare piesă a mulţumit publicului, spunând la un moment dat „mulţumesc” în limba romană, moment în care publicul a explodat. A primit aplauze minute în şir şi a povestit publicului câte ceva despre fiecare melodie. Cu un umor contagios, fiecare povestioară spusă de cântăreaţă le aducea celor din public zâmbetul pe buze. Le-a povestit chiar şi cum o strigă rudele mai tinere din familia : Auntie Gaynor (mătuşică Gaynor) - Gaynor fiind unul dintre numele sale reale.

Artistă a împărtăşit aseară şi un secret ştiut de foarte puţină lume. Înainte cânte piesă „The Best” („You’re Simply The Best”), a dezvăluit este piesă ei, şi nu a Tinei Turner! Fapt adevărat dar mai puţin cunoscut: piesă „The Best” a fost înregistrată în 1988 de către Bonnie, urmând Ţină Turner facă cover după această piesă un deceniu mai târziu!

Povestea vocii inconfundabile este una dramatică, dar cu happy-end. În 1977, artistă a fost diagnosticată cu noduli pe corzile vocale. A fost operată cu succes, dar a primit interdicţia de a vorbi şase săptămâni. În această perioadă, la un moment dat a cedat şi a ţipăt de furie. Rezultatul: corzile vocale îi fuseseră afectate. Totuşi, în loc fie ruinată, răguşeală din vocea ei avea -i aducă un succes nesperat şi o transforme într-un star internaţional!

După spectacolul de la Sala Palatului, Bonnie a plecat spre platourile X Factor, unde a cântat live două dintre cele mai iubite piese ale sale: "It's a Heartache" şi "Total Eclipse of the Heart". E, fără doar şi poate, cea mai mare vedeta care a păşit pe scenăX Factor.