Conform platformei de monitorizare Media Forest, Brianna ocupă primul loc în topul difuzarilor la radio cu piesa „Lost in Istanbul“, produsă de Monoir! Videoclipul piesei „Lost in Istanbul“, regizat chiar de către hitmaker-ul Monoir şi filmat în metropola turcească, Istanbul, a adunat peste 29 milioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni de la lansare.

„Lost in Istanbul“ este rezultatul colaborării dintre talentatul producător şi Brianna, Laurenţiu Duţă, Daria Comănescu şi Iarina Comănescu, care au lucrat la text.

„Mă bucur foarte mult că publicul din România apreciază această piesă şi că, după toată munca depusă, visele chiar devin realitate. Mulţumesc producătorului meu care a avut încredere în mine şi a făcut ca totul să fie posibil şi nu în ultimul rând ascultătorilor“, a declarat Brianna.

Bianca Niţă, cunoscută sub numele de Brianna, este o tânără artistă descoperită de producătorul Cristian Târcea (Monoir), pe când avea doar 14 ani, în timpul unui concurs de muzică pe care l-a şi câştigat. Din 2014, Brianna a devenit unul dintre artiştii Thrace Music, iar cariera artistei a luat avânt odată cu succesul primului ei single, „ All I Need“. Piesa a devenit hit în Turcia, unde s-a menţinut pe locul 1 timp de peste 4 luni pe toate radiourile şi pe Shazam.

În urmă cu patru luni, Monoir, producătorul din spatele hitului „The Violin Song“ ce a cucerit lumea, a fost premiat cu două Discuri de Aur pentru producţia pieselor „All I Need“ (Brianna) şi „Zaynah“ (Kate Linn & Chris Thrace). Cea mai recentă piesă lansată de Monoir este „Freeze", o colaborare cu Alina Eremia, ce a cucerit publicul din ţări precum Turcia, Bulgaria şi Emiratele Arabe Unite. Primul single lansat de proiectul Monoir, „The Violin Song", a adunat peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în luna martie a anului 2017, producătorul şi artistul a colaborat cu June pentru „We Had Love". În luna mai a aceluiaşi an, a lansat alături de Bianca Linta single-ul şi videoclipul „Golden Sands", apoi a încheiat anul cu piesa „Save the night", în colaborare cu Alexandra Stan. Până în prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurenţiu Duţă, Elena Gheorghe, Costi Ioniţă, Marius Moga, Deepcentral, Delia şi a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai" (Raluka), „Am dat tot" (3 Sud Est), „Duminică" (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin" (Alexandra Stan) şi „Vida Linda" (Sasha Lopez & Ale Blake).