Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o îngrijire delicată şi te scapă totodată de cutele nedorite. Articolele tale preferate de îmbrăcăminte se vor menţine impecabil datorită aburului care se poate utiliza la început sau la final, în funcţie de programul selectat. Dacă aburul este eliberat la începutul programului, are rolul de a înmuia hainele murdare, uşurând astfel procesul de curăţare, iar dacă este eliberat la final are o contribuţie majoră la înlăturarea cutelor, ţesăturile devenind plăcute la atingere. ExtraSteam tratează cu delicateţe hainele şi te ajută să te bucuri de ele un timp îndelungat.

Maşina de spălat Arctic (în imagine este prezentat modelul APL71222XLAB) dispune de programe dedicate în cadrul cărora se utilizează tehnologia ExtraSteam. Programul Cămăşi cu ExtraSteam este folosit pentru a spăla împreună cămăşi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. La sfârşitul programului se utilizează abur pentru a ajuta la reducerea cutelor.

Programul Antialergic cu ExtraSteam este conceput pentru spălarea hainelor persoanelor cu piele sensibila sau alergică şi hainele bebeluşilor. La începutul programului se utilizează abur pentru a curăţare în profunzime.

Programul Geci cu puf cu ExtraSteam este dedicat spălării hainelor, vestelor şi jachetelor ce conţin puf, a căror etichetă recomandă „spălare la maşină”. La începutul programului se utilizează abur pentru a înmuia rufele groase.

Programul DrumClean cu ExtraSteam este deosebit de util deoarece după multe spălări, maşina ta poate căpăta un miros neplăcut în interior. Cu funcţia Drum Clean ExtraSteam poţi igieniza cuva şi poţi îndepărta aceste mirosuri în cel mai scurt timp.

Poţi fi sigur că ai un control cât mai bun al resurselor folosite deoarece maşina de spălat dispune de un sistem electronic de ajustare a cantităţii de apă, iar pentru a obţine cele mai bune performanţe de spălare şi consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apă vine în ajutorul tău! Aportul de apă este ajustat electronic în funcţie de cantitatea şi tipul rufelor, astfel încât să ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort.

Zona de confort este asigurata prin sistemul electronic de control al balansului care distribuie uniform rufele în interiorul tamburului (recipientul în care sunt spălate rufele), diminuând vibraţiile şi zgomotul produs în timpul stoarcerii, pentru o funcţionare mai silenţioasă. Astfel, poţi folosi maşina de spălat Arctic în orice moment al zilei spălând eficient şi cu minim de zgomot!

Uşa XL, cu un diametru de 34 cm îţi permite o încărcare mai uşoară chiar şi atunci când vrei să introduci în maşina de spălat cantităţi mari de rufe.