Ai nevoie de

1 cană orez
4 căni lapte
4-5 linguri zahăr
500 g brânză de vaci
4 ouă
esenţă de vanilie
coajă de lămâie
unt, pentru uns
zahăr pudră
1 portocală, bucăţele
2-3 kiwi, feliuţe

Preparare budincă cu orez

Fierbi orezul în lapte, adaugi zahărul şi când mai dă o dată în clocot, închizi focul şi dai deoparte la răcit.

După ce s-a răcit, înglobezi brânza de vaci, gălbenuşurile, unul câte unul, esenţa de vanilie şi coaja de lămâie.

Torni jumătate din compoziţie, aşezi fructele şi răstorni restul de orez într-un vas termorezistent uns cu unt.

Ţii la cuptor până este aproape gata.

O scoţi şi întinzi în strat uniform albuşul bătut spumă. Dai totul la cuptor până când se coace bezeaua.