Berbec  21.03-21.04

Soacra născută sub semnul astral Berbec este o soţie dedicată şi tare energică. Ea nu va pune niciodată familia pe locul doi. Ai grijă ce spui despre membrii familiei şi nu întrece măsura atunci când faci anumite observaţii despre fiul ei. Glumă,glumă,dar s-ar putea să te ţină minte! În plus,nativele din Berbec au şi un obicei mai urât:sunt uşor egoiste şi nerăbdătoare,deci ar fi bine să fii punctuală,să respecţi promisiunile făcute şi să nu te aştepţi la prea multe gesturi de dărnicie din partea lor. Cere-i multe sfaturi şi ascult-o,dar fii sinceră. Dacă îi vei părea superficială ori linguşitoare,nu vei mai avea cu cine să te înţelegi!

Taur  22.04-21.05

Mama partenerului tău este născută în semnul Taurului? Înseamnă că ai de-a face cu o carieristă perfecţionistă,şi această trăsătură se cam contrazice cu rolul de soţie. O astfel de soacră are grijă de cei din familia ei,însă nu-i place să-i cocoloşească inutil,şi asta înseamnă că-şi va lăsa copilul să înveţe din propriile greşeli. Soacra Taur nu suportă oamenii leneşi,deci ai grijă ce impresie îi faci! Dacă îi vei deveni dragă,fii sigură că te va trata ca pe cea mai bună prietenă a ei.

Gemeni   22.05-21.06

Una dintre cele mai bune soacre poate fi femeia născută în zodia Gemeni,datorită temperamentului ei deschis. Este o femeie prietenoasă şi are capacitatea de a se înţelege bine cu oricine. De aceea,dacă se va întâmpla să ai certuri cu soţul tău,de care ea să ştie,s-ar putea să fie „mintea luminată“ care vă va aduce cu picioarele pe pământ. Soacra-Gemeni este născută cu un puternic instinct matern,deci nu-i răni băiatul! Chiar dacă va încerca să vă împace,tot lui îi va fi aliată. Şi mai e ceva! Din cauza dualităţii specifice zodiei,ea tinde să plece prea uşor urechea la bârfe.\

Fecioară   23.08-21.09

Soacra născută sub semnul Fecioarei este o persoană stabilă şi liniştită. Din pricina firii sale capricioase,ajunge să-i streseze de multe ori pe cei din jur,însă nu este rău intenţionată. Este meticuloasă şi atentă la detalii,deci pune suflet în tot ceea ce faci când eşti în preajma ei. Şi,deşi poate fi destul de critică la adresa unora,ai grijă,pentru că nu ştie să primească criticile altora prea bine (nici la adresa ei,dar nici a celor dragi). Fii cumpătată în afirmaţii sau păreri!

Rac   22.06-22.07

Pentru soacra din zodia Rac,casa este centrul universului,alături de familie şi de copii. Ea îşi va trata prietenii apropiaţi ca şi cum ar face parte din familie,dar va fi mereu atentă la scara de valori a acestora. Ai mare grijă la ceea ce spui în prezenţa ei şi evită să-i jigneşti pe cei dragi de faţă cu ea. Nu încerca s-o temperezi şi nici să-i schimbi modul de gândire. Dacă vrei să te împrieteneşti cu ea,nu trebuie decât să fii sinceră! Şi încă ceva:îi place să colecţioneze diverse lucruri,aşa că oferă-i ceva plăcut chiar de Paşte sau cu ocazia zilei de naştere.

Leu    23.07-22.08

Reprezentantele sexului frumos din zodia Leu nu acceptă jumătăţi de măsură şi au ajuns soţii şi mame doar din iubire. Prin urmare,dacă te suspectează că nu eşti potrivită pentru fiul ei,fii sigură că va încerca să-i deschidă ochii şi să-l convingă să caute pe altcineva. Soacra-Leu preia deseori controlul şi vrea să-şi impună propriile păreri,fiind destul de rece şi introvertită. Ai grijă să nu-i ştirbeşti autoritatea,cel puţin pe faţă,şi să nu spui lucruri nechibzuite!

Balanţă    22.09-22.10

Fiind Balanţă,soacra ta are câteva calităţi de soţie şi de mamă perfectă:este atentă la nevoile celuilalt,se poartă cu grijă şi afecţiune,deci şi tu va trebui să faci la fel. Conform standardelor acestei zodii,ai de negociat cu o femeie corectă şi echilibrată,care adoră tot ceea ce ţine de lux şi de frumos,în general. Îmbracă-te elegant când o vizitezi şi,dacă vrei să-i cumperi un cadou,alege un produs de calitate,care să arate bine. În acelaşi timp,dacă se întâmplă să vină ea în vizită la voi,casa trebuie să fie „lună“.

Scorpion   23.10 – 21.11

Când vine vorba de a negocia cu o soacră din această zodie,trebuie să fii cu băgare de seamă. Este extrem de pretenţioasă,rigidă şi toată lumea trebuie să se ridice la nivelul standardelor ei. Cu acei frumoşi ochi ai ei,poate citi exact ceea ce este în mintea ta. Este printre acele femei care chiar cred în expresia:„Până când moartea ne va despărţi“,deci dă-i de înţeles că fiul ei a făcut o alegere bună,luându-te de nevastă.

Săgetător   22.11-20.12

Energică şi devotată,soacra-Săgetător consideră căminul conjugal un loc al distracţiei şi al bunei comunicări. Ea este o prezenţă plăcută,prietenoasă,sinceră şi foarte vorbăreaţă. Vede lucrurile exact aşa cum sunt în profunzime. Atunci când te vei lovi de criticile ei,s-ar putea să te doară pe moment,dar mai mult ca sigur vei învăţa ceva nou şi util.

Capricorn   21.12-19.01

Soacrele-Capricorn sunt atente la detalii şi preocupate mereu să rezolve problemele celor din jur. Dacă nu vrei prea multă implicare din partea ei,ţine conflictele de cuplu departe de urechile ei. Ea pare calmă şi echilibrată,dar este schimbătoare şi oscilează în comportament. Deşi nu recunoaşte,soacrei Capricorn îi plac complimentele,mai ales când acestea vin din partea altor femei. Ce poţi face? Laudă-i bucatele,gospodăria şi felul în care a ales să se îmbrace,şi toată lumea va fi fericită!

Vărsător   20.01-18.02

O femeie Vărsător are puterea de a ameliora conflictele,deci,dacă te va îndrăgi din prima,s-ar putea să-ţi devină aliată. Dacă este născută sub acest semn astral,mamei partenerului tău îi place să se bucure de libertate şi va aprecia dacă şi tu eşti o fire independentă. S-ar putea să nu fie de acord în totalitate cu ceea ce crezi,ea fiind cu siguranţă suficient de deschisă la minte pentru a sprijini şi părerile mai „rebele“.

Peşti   19.02-20.03

Pe soacra-Peşti nu te poţi baza dacă ai probleme,pentru că tinde să-şi piardă echilibrul. Este o fire foarte creativă şi pasionată de tot ceea ce ţine de domeniul artistic. Pe latura asta ai putea încerca să te împrieteneşti cu ea,iar cu un cadou constând în nişte bilete la un spectacol s-ar putea să-i câştigi inima.