Părinţii sunt adeseori nevoiţi să gestioneze situaţii delicate în materie de gadgeturi. Interdicţia totală nu e nicidecum o soluţie în epoca modernă, aşa că soluţia este să le oferim copiilor o alternativă prietenoasă şi sigură, cum este tableta HuaweiMatePadT8.

În ultimele luni, mulţi dintre noi au fost nevoiţi să împartă laptopul, tableta sau telefonul mobil cu cei mici. Şi ce te faci când ai doi copii, lecţii pe Zoom şi şedinţă pe Skype? Dacă te-ai obişnuit să jonglezi cu dispozitivele - lucru care vine la pachet cu energie irosită şi zen „dezechilibrat“, află că ai la îndemână soluţia optimă.

Tableta Huawei MatePad T8 estedispozitivul perfect pentru divertisment şi studiu şi permite utilizatorului să-şi îndeplinească sarcinile zilnice fără niciun efort. În plus, are un preţ accesibil şi nu trebuie să spargi puşculiţa copilului tău ca să i-o poţi cumpăra. Tableta vine cu un discount de 200 lei până la finalul lunii iunie, în cadrul campaniei Family Week, astfel că bugetul care îi va aduce cadoul mult visat copilului tău este unul foarte rezonabil.

Baterie rezistentă, pentru toate activităţile preferate ale celor mici

Huawei MatePad T8 este o nouă tabletă de 8 inci, care oferă performanţe puternice. Este susţinută de un procesor octa-core şi o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh. Dispozitivul oferă puterea de procesare necesară pentru activităţile de zi cu zi ale utilizatorului şi o autonomie a bateriei potrivită pentru utilizare îndelungată. Chipset-ul avansat funcţionează în tandem cu bateria care dispune de o capacitate înaltă de 5100mAh, pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

Control parental, pentru siguranţa celor mici şi lipsa de griji a părinţilor

Una dintre cele mai mari temeri ale părinţilor o reprezintă capcanele care pot apărea în mediul online. Cu noua tabletă, părinţii se pot relaxa, căci au la dispoziţie aplicaţiaKids Corner, concepută pentru a le oferi copiilor un mediu sigur, potrivit pentru vârsta lor. Opţiunile de control parental le permit părinţilor să gestioneze cu uşurinţă conţinutul şi aplicaţiile disponibile, dar şi timpul pe care copiii îl petrec în faţa dispozitivului. Pentru a oferi o experienţă de utilizare sănătoasă copiilor, Kids Corner include şi patru moduri de protecţie a ochilor, precum filtrul pentru lumină albastră, alerte de postură, alertă de teren accidentat şi un mod eBook pentru o experienţă şi mai confortabilă. Toate aceste funcţii o fac ideală pentru activităţile educative ale copiilor.

Cu Huawei MatePad T8, lumea aplicaţiilor potrivite pentru cei mici nu are limite. Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicaţii al HUAWEI, îi aşteaptă pe cei mici cu multe aplicaţii de învăţare şi jocuri sigure pentru vârsta lor.

Uşoară şi elegantă, potrivită pentru juniori

Tableta este uşoară, are doar 310 grame şi se remarcă printr-un design modern şi un finisaj metalic, având dimensiuni reduse, ideale pentru copii. Dispune de rame ultra-subţiri, de 4.9 mm, de un raport ecran-corpde peste 80% şi de o suprafaţă mare de afişaj.

Disponibilă în varianta de culoare Deepsea Blue, Huawei MatePad T8 este un gadget minimalist şi elegant, potrivit pentru orice vârstă, nu doar pentru cei mici.

În contextul fluctuaţiilor şi necunoscutelor care apar zilnic în vieţile noastre, este bine să ştim că ne putem baza pe un amic inteligent şi sigur pentru întreaga familie, dar mai ales pentru copiii noştri: tableta HuaweiMatePadT8.