Berbec – IULIE

Deşi este luna lui Cuptor, nu căldură îţi va produce probleme. Ci faptul că Mercur îşi începe mişcarea retrogradă la începutul lunii, ceea ce te va face şi mai încăpăţânat. Pot apărea tensiuni şi conflicte care să te destabilizeze.


Taur – NOIEMBRIE 

Luna plină din Taur va intensifica emoţii care să te dea peste cap. Atenţie cum manageriezi relaţiile, indiferent că sunt romantice, amicale sau colegiale. Se anunţă şi câteva tensiuni la locul de muncă. Păstrează-ţi calmul, luna decembrie va fi mult mai bună pentru ţine.


Gemeni – FEBRUARIE 

Un număr mare de planete intră în Peşti, ceea ce îţi va creşte starea de anxietate şi confuzie. NU lua nicio decizie importantă. Există riscul să fii manipulate şi să nu faci ceea ce trebuie. Cere întotdeauna o a două opinie în tot ce faci unei persoane în care ai maximă încredere.


Rac – MARTIE

Marte în Taur îţi va da energie, dar Mercur retrograd în Peşti îţi va opri orice progres în amor. Nu te da bătut. Lunile următoare se anunţă mai mult decât romantice, deci lasă portiţe deschise. Nu tăia legăturile cu nimeni.


Leu – IULIE

Mercur retrograd va creşte starea de tensiune şi stres. Nu e prea plăcut să auzi că vei traversa o perioada dificilă chiar în preajma zilei tale de naştere. Dar priveşte partea plină a paharului, ai alte 11 luni la dispoziţie să te simţi bine.


Fecioara – MARTIE

Luna nouă din Peşţi şi Mercur retrograd îţi vor vor pune ceva piedici care te vor face să baţi pasul pe loc o vreme. Stagnarea poate creşte starea de nervozitate şi pot apărea şi tensiuni în cuplu. Atenţie la frustari! Păstrează-ţi calmul!


Balanţă – FEBRUARIE

Prezenţa şi influenţă lui Uranus şi Pluto au un efect destabilizator asupra ta. Cum eşţi o persoană care are nevoie permanentă de echilibru, schimbările bruşte de dispoziţie te agită şi te chinuie. Încearcă să fii mai calm şi să-ţi găseşti activităţi care să te liniştească.


Scorpion – IULIE

Luna iulie este o provocare pentru multe zodii, iar Scorpionul nu este ocolit. Dificultăţile din zona comunicare îi pot frustra pe nativii zodiei. Astfel, se poate ajunge la un comportament iraţional care să rănească partenerul de cupl


Săgetător – APRILIE

N-ar trebui să fie suprinzător faptul că problemele Săgetătorului apar fix în momentul în care planetă care patronează zodia intră în mişcare retrogradă. Jupiter retrogad te face mai nervos, mai agitat. Pot apărea dificultăţi cu banii şi de aici certuri în cuplu


Capricorn – MARTIE

Mercur retrograd creează probleme în zona comunicare. Deşi eşţi omul care îşi pune mereu părerea, în luna martie va fi dificil să-ţi impui punctul de vedere sis a convingi oamenii să te urmeze.

 


Vărsător – IULIE 

Luna iulie îţi trezeşte amintiri care te destabilizează. Nu este stilul tău să trăieşţi în trecut, dar de dată această o faci. Te gândeşti la relaţiile trecute şi la foştii parteneri. Clarifica-ţi sentimentele şi vei diminua neplăcerile din această luna.


Peşti – MARTIE 

Tranzitul lui Uranus în Taur îţi aduce câteva bucurii la începutul lunii. Însă prezenţa lui Jupiter îţi poate tulbură siguranţă financiară. Atenţie la oportunităţile care par prea bune pentru a fi adevărate. Exact aşa şi sunt!


Sursă: sfatulparintilor.ro