Prinţul George al Marii Britanii este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles şi tatăl său, prinţul William, însă se pare că tânărul în vârstă de 8 ani este pasionat de o profesie la care nimeni nu s-ar fi gândit. Iată mai multe detalii despre viaţa lui, despre activităţile sale preferate şi află care este talentul pe care l-a moştenit de la Prinţesa Diana!

Prinţul George iubeşte să facă poze

De mic, Prinţul George s-a comportat firesc în faţa camerei de fotografiat şi nu a fost deranjat de blitzuri, din contră i-a plăcut să fie în centrul atenţiei, aşa cum mărturiseşte un cunoscut fotograf, potrivit Reader's Digest: „Este absolut fermector. De obicei copiii mici sunt stânjeniţi, dar Prinţul George mereu este într-o formă bună şi tuturor le place să îl vadă cum se bucură‟. Kate Middleton este, de asemenea, pasionată de fotografie şi a confirmat că fiului ei îi place să facă poze: „Mai bine ies eu din faţa camerei, lui George îi place foarte mult când este fotografiat‟, a spus Kate la un eveniment.

Citeşte şi: Marele petrecăreţ regal. Cum şi-a spart Prinţul William dantura la o nuntă

Activitatea lui preferată: vânătoarea de păianjeni

Prinţului George îi place mult să îşi petreacă timpul în natură, aşa cum mama lui a declarat. Mai exact, Prinţului îi place să stea ore în şir în grădină, la vânătoare de păianjeni: „Poate să stea ore întregi acolo. Atât el, cât şi Charlotte adoră să înveţe mai multe despre natură înafara clasei, nu în interiorul ei‟, a declarat Kate Middleton. De asemenea şi bunicul Prinţului George, Prinţul Charles, a spus că tânărul este „unul dintre oamenii cărora le place, în mod instinctiv, să stea mai mult afară‟.