Sunt multe persoane care se simt foarte afectate de faptul că nu au trăsăturile şi formele pe care şi le doresc. În multe astfel de cazuri doar efectuarea unor intervenţii estetice de remodelare facială şi corporală pot aduce confortul psihic mult dorit. Astfel numeroase persoanele care beneficiază de aceste intervenţii ajung să-şi redobândească echilibrul emoţional aşteptat şi să-şi recapete încrederea în sine.

Astăzi operaţiile şi intervenţiile estetice sunt o metodă din ce în ce mai accesibilă şi mai solicitată, prin care ne putem împăca cu noi şi putem obţine aspectul fizic pe care ni-l dorim. Decizia de a recurge la o operaţie estetică poate fi influenţată de mulţi factori şi este bine să analizăm cu atenţie fiecare dintre motivele ce stau la baza acestei decizii şi care sunt schimbările pe care dorim să le aducă o astfel de intervenţie pentru fizicul şi psihicul nostru. Fie că este vorba despre o intervenţie reparatorie sau doar de una estetică, sunt multe persoane care nu conştientizează pe deplin implicaţiile unor modificări radicale. În cazul injecţiilor cu botox, acid hialuronic sau grăsime proprie efectele sunt ajustabile şi reversibile. Însă în cazul intervenţiilor cu efecte permenente sau de durată, fiecare pacient va trebui să cântărească bine decizia, să se consulte bine cu medicul estetician şi să ţină seama de recomandările primite.

Unul dintre cabinetele ce se bucură de o reputaţie impecabilă şi de multe reuşite medicale, este cel al doctorului Renert Gad - https://www.dr-renert.com. La clinica acestuia pot fi realizate cele mai solicitate intervenţii de întinerire şi remodelare corporală, de chirugie plastică facială şi corporală. În acest cabinet sunt disponibile cele mai moderne şi mai actuale tehnici şi intervenţii estetice, realizate cu cele mai noi şi mai performante soluţii şi aparaturi.

 

Care sunt cele mai importante intervenţii ce pot fi efectuate la clinica dr. Renert Gad?

La această clinică pot fi realizate cele mai populare tipuri de intervenţii de întinerire şi remodelare facială şi corporală. Graţie experienţei, soluţiilor şi aparaturii disponibile, rezultatele obţinute sunt deosebite şi remarcabile. Procedurile pot fi efectuate în urma unui consult la Spitalul Med Life din bd. Ferdinand. 

Iată care sunt intervenţiile estetice ce pot fi realizate în cabinetul acestui medic estetician:

  • Proceduri faciale: tratamentul ridurilor, lifting facial, tratamentul cearcănelor, tratamentul pleoapelor, rinoplastie, oroplastie, conturarea pomeţilor, proceduri de mărire a buzelor, tratamentul petelor, acneei, pistruilor.
  • Proceduri corporale: intervenţii de mărire, micşorare, ridicare sâni, corecţii, liposucţie abdomen şi picioare, mărirea nechirurgicală a feselor şi a gambelor, ridicarea feselor cu microfibre.
  • tratamente speciale cu laser: tratamentul cicatricilor, venelor superficiale, rejuvenarea şi întinerirea feţei, excizia tumoretelor şi a papiloamelor, ştergerea tatuajelor etc. .

Astfel, orice persoană interesată de realizarea unei operaţii estetice sau de efectuarea unor intervenţii de întinerire minim invazive poate apela cu încredere la serviciile acestei clinici. Nu există solicitare care să nu poată fi onorată aici!

 

De ce să alegeţi intervenţiile estetice realizate în această clinică?

Obţinerea celor mai bune rezultate este condiţionată în cele mai multe cazuri atât de experienţa medicului estetician, cât şi de calitatea aparaturii şi soluţiilor folosite.  În acest sens un rol important în reuşita intervenţiilor revine şi clinicii alese pentru efectuarea procedurilor.

Una dintre cele mai recomandate clinici pentru a realiza orice tip de intervenţii de intinerire sau de remodelare facială sau corporală este clinica în care operează Dr. Renert Gad. Aceasta este una dintre cele mai moderne şi mai sigure clinici din Bucureşti şi din ţară. Numeroasele personalităţi ale vieţii publice şi vedetele care i-au trecut pragul sunt o certificare în plus a calităţii superioare a actului medical.

Graţie experienţei acumulate prin realizarea de mii de intervenţii estetice în în cei peste 12 ani de activitate, acest medic este un specialist pe mâna căruia merită să te încredinţezi. Rezultatele pe care le poţi obţine sunt deosebite şi remarcabile. Calitatea consultului, a recomandărilor, a practicii şi a reuşitei vor fi mereu pe măsura aşteptărilor.

În succesul intervenţiilor, un rol important revine calităţii consultului şi recomandărilor primite , dar şi apraturii medicale şi soluţiilor folosite. În acest cabinet sunt disponibilile cele mai avansate şi mai performante echipamente. Astfel toate intervenţiile vor decurge în cele mai sigure condiţii, vor fi eficiente şi lipsite de riscuri.

Pentru a nu exista probleme, fiecare pacient va primi toate informaţiile de care are nevoie pentru a lua cea mai bună decizie şi  va trebui să respecte toate recomandările medicale necesare înainte şi după efectuarea intervenţiei.

Pentru a afla mai multe informaţii despre proceduri şi costuri sau pentru o programare, accesează site-ul. Dr-renert.com.