Despre anul 2019, celebra prezicătoare a explicat că vor urma în România mişcări sociale profunde, asemănătoare cu evenimentele din 1989.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 şi de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluţie, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluţie, o să vedem o manifestaţie puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, aşa cum nu am mai văzut din 1989”, a susţinut Carmen Harra, pentru sursa anterior menţionată.

Carmen Harra, preziceri pentru 2019

Pentru a nu îngrozi ascultătorii, Carmen Harra a mărturisit că nu vor exista pierderi de vieţi omeneşti.

„Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împuşcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de nişte schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a mai adăugat clarvăzătoarea, conform b1.ro.