Recent, Carmen Harra a vorbit în emisiunea „Vorbeşte Lumea” de la Pro TV despre casele pe care le deţine.
 
„Casa (din Florida) are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri, am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte. E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi. Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal.” (vezi galeria foto!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I live by the water because it helps my soul to heal !

A post shared by 𝒞𝒶𝓇𝓂𝑒𝓃 𝐻𝒶𝓇𝓇𝒶, 𝒫𝒽𝒟 (@carmenharra) on

 
 
Artista, care acum se află în Florida, spune că îi place să stea mai mult la casă, unde are foarte multe obiecte de mobilier şi decoraţiuni vechi, care îi trezesc amintiri. ”În casa din New York nu am fost de vreo şapte luni, din cauza pandamiei”, mărturiseşte ea. 
 
Carmen Harra este o cântăreaţă de muzică uşoară, latino şi populară, născută în România. În 2003, ea a debutat şi ca scriitoare. Cartea sa „Karma de fiecare zi” a devenit bestseller, fiind tradusă în peste 20 de limbi. În anul 1983, artista s-a mutat în Statele Unite, dar mai păstrează legătura cu prietenii apropiaţi din România. 
 
Cu ani în urmă, Carmen declara, într-un interviu pentru Formula As, că şi-a ales numele Harra, deoarece a considerat că are legătură cu noua ei carieră pe care a ales-o în SUA, şi anume, de a scrie cărţi şi de a lucra în domeniul psihologiei şi al spiritualităţii, unde încearcă să ajute oamenii să-şi vindece rănile sufleteşti. 
 
Sursă foto: wikipedia.com, Instagram/ carmenharra