"Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă şi ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme şi când vom reveni în ţară vom face. Ne-am gândit aşa că dacă tot facem botezul Claritei facem şi nuntă. Va fi pe 15 septembrie", a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a mai declarat că momentul de coşmar prin care a trecut după ce a născut a doua oară i-a făcut să îşi dorească să se căsătorească şi în România.

"Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soţ şi soţie. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat şi n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi şi eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioada tristă şi unul dintre motivele pentru care voiam să facem nuntă anul acesta. Am avut un şoc emoţional şi mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriţi, George nu avea puterea să mă deconecteze de la aparate dacă se întâmplă ceva. Am avut un şoc, puteau să facă acest lucru părinţii mei, dar n-am vrut", a mai spus Andreea Bălan.

La începutul lunii martie a acestui an, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, prin cezariană. În timpul procedurii medicale, cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator.

Andreea Bălan şi George Burcea au împreună două fetiţe, Ella Maria şi Clara.