Caştigă 10.000 de euro pe lună, cu NASA

 
NASA cauta 12 femei şi 12 bărbaţi pentru acest studiu de 60 de zile. Vârsta subiecţilor trebuie să fie cuprinsă între 24 şi 55 de ani. Aceştia trebuie să stea 60 de zile întinşi în pat, cu mişcări limitate.
 
Stiudiul condus de NASA urmăreşte efectele pe care gravitaţia artificială le are asupra corpului uman. Vor să afle cum se transformă toate părţile corpului uman când sunt expuse 60 de zile la gravitaţie artificială.
 

NASA caută oameni pentru un studiu despre gravitaţia artificială

 
Agenţia americană a mărturisit că, pentru acest experiment neplăcut, oferă 18.500 de dolari per om. Studiul a fost lansat în urmă cu o săptămână, în colaborare cu European Space Agency şi German Aerospace Centre. 
 
Participanţii la studiu vor petrece în centru 89 de zile. În 5 zile se vor familiariza cu locul, 60 de zile le vor petrece în pat, iar 14 zile vor avea reabilitarea şi odihna de după studiu.
 
Din păcate, în timpul celor 60 de zile de studiu propriu zis, subiecţii vor avea mişcări limitate. NASA vrea ca orice afecţiune a muşchilor, tendoanelor şi sistemului osos să fie redusă, după cum se arată pe site-ul oficial NASA.