Te poţi înscrie în concurs până la data de 21 iulie cu LIKE! la pagina de Facebook Click! pentru femei şiSHARE pe Facebook la imaginea concursului. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi în data de 22 iulie 2019.
Perioadă concurs: 15-21 iulie 2019
 
Considerat de The Guardian un roman „ambiţios şi extrem de îndrăznet“, Oraşul fetelor este extrem de bine primit de presa internaţională, devenind bestseller New York Times în mai puţin de două săptămâni de la apariţie, în vreme ce Amazon.com îl desemnează cea mai bună carte publicată în 2019 până acum. New York, 1940. Vivian Morris are 19 ani şi tocmai a fost exmatriculată de la Vassar College, iar părinţii ei, oameni cu stare, o trimit să locuiască cu o mătuşă, proprietara unui teatru de varieté din Manhattan. Acolo, Vivian face cunoştinţă cu un întreg univers de personaje neconvenţionale şi fascinante – animatoare puse pe distracţie, un actor sexy, o mare doamnă a actoriei, un scenarist cu aere de Don Juan şi câţi alţii. Când tânăra face o greşeală care provoacă un scandal profesional, noua ei viaţă se răstoarnă cu susul în jos, iar consecinţele le va înţelege de-abia după mulţi ani. Toate acestea însă o vor face să îşi dea seama ce fel de viaţă îşi doreşte cu adevărat – şi de câtă libertate are nevoie. Mai mult, experienţele tinereţii o vor duce la iubirea vieţii ei, o iubire cu totul ieşită din comun.
ELIZABETH GILBERT este autoarea bine-cunoscutei cărţi de memorii Mănâncă, roagă-te, iubeşte, vândută în mai bine de 15 milioane de exemplare în toată lumea şi tradusă în peste 46 de limbi, şi a altor bestselleruri internaţionale de ficţiune şi non-ficţiune. Continuarea memoriilor ei, Şi am spus da, a urcat direct pe locul întâi în lista bestsellerurilor The New York Times. În 2019, Elizabeth Gilbert se întoarce la ficţiune, cu o poveste de dragoste aparte, pe fundalul lumii teatrului newyorkez din anii ’40. Spusă într-un ritm alert, din perspectiva unei femei mai în vârstă care priveşte în urmă la propria tinereţe cu un amestec de bucurie şi regret, Oraşul fetelor explorează teme ca sexualitatea şi promiscuitatea feminină, dar şi idiosincraziile iubirii adevărate.
 
„Ambiţios, extrem de îndrăzneţ.“ – The Guardian
 
„Un roman deopotrivă amuzant, dur şi incandescent.“ – The New Yorker
 
„Cuceritor şi captivant. Un roman mare în toate sensurile cuvântului.“ – The Daily Telegraph
 
Regulament concurs