Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Berbec

 

Pentru tine o situaţie nu poate fi mai rea de cât este deja,aşadar găseşti mereu motive pentru a merge mai departe. Cuvântul eşec nu există în vocabularul tău şi chiar şi atunci când lucrurile nu ies aşa cum ai vrea tu,spui mereu că ai avut ceva de învăţat.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Taur

 

Te simţi puternică şi gata să înfrunţi orice situaţie doar atunci când îi ai pe cei dragi alături. În rest te simţi singură şi cazi pradă depresiei,iar lucrurile nu stau tocmai roz în acele momente.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Gemeni

 

Dacă uneori ţi se pare că nimic rău nu ţi se mai poate întâmpla şi orice situaţie are o rezolvare,în altele nu vezi decât partea goală a paharului şi crezi că nimeni şi nimic nu te mai poate ajuta. Pentru a fi mereu în alertă şi binedispusă este de preferat să-ţi găseşti o ocupaţie pe care să o faci cu plăcere.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Rac

 

Personalitatea ta este cea care-ţi dictează alegerile şi modul în care acţionezi. Dacă în unele situaţii eşti impulsivă şi nu te gândeşti la consecinţe,în altele cântăreşti lucrurile de două ori deoarece nu ştii ce urmări pot avea şi dacă vei putea sau nu îndrepta situaţia.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Leu

 

Eşti una dintre cele mai optimiste persoane din zodiac. Eşti foarte încrezătoare în forţele proprii şi nimeni şi nimic nu-ţi stă în cale când îţi propui ceva. Este bine să mai temperezi acest optimism şi să cobori cu picioarele pe pământcând situaţia o cere.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Fecioară

 

Poate că la prima vedere toată lumea pe percepe drept o persoană tare ca o stâncă,dar lucrurile nu stau chiar aşa. Şi tu ai temeri şi ai momente în care nesiguranţa te cuprinde şi-ţi întunecă judecata.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Balanţă

 

Despre tine se spune că eşti o persoană calculată,la care lucrurile ies mereu cum ai plănuit. Adevărul e că tocmai acest răgaz de gândire îţi asigură reuşita şi este normal să fii optimistă atunci când vezi că răbdarea este cheia tuturor lucrurilor.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Scorpion

 

Pentru tine orice lucru poate fi îmbunătăţit. Îţi dai mult silinţa ca lucrurile să iasă perfect,dar găseşti mereu ceva ce te nemulţumeşte la final. Mai mult,nu suporţi când cineva îţi spune că nu este loc de mai bine şi că ai făcut tot ce se putea,aşadar nu tu vei fi cea care va primi trofeul de optimista grupului.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Săgetător

 

Din fericire tu te numeri printre persoanele care văd mereu partea pozitivă a lucrurilor şi nu-şi pierd timpul stresându-se pentru tot felul de detalii care nu-şi au rostul. Eşti acea prietenă de care are nevoie oricine în momentele de cumpănă deoarece va şti mereu ce să-i spună.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Capricorn

 

Deşi iei în calcul orice obstacol pe care l-ai putea întâlni pe parcurs,asta nu înseamnă că vezi lucrurile cu optimism. Ba,dimpotrivă,exact faptul că planifici lucrurile este un semn că te pregăteşti mereu pentru ce este mai rău.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Vărsător

 

Se poate spune că în tine se dă o bătălie între două persoane:una foarte optimstă şi una negativistă,mai ales în situaţiile în care situaţia nu o cere. Este bine să-ţi pui ordine în lucruri şi să-ţi stabileşti clar priorităţile pentru a nu mai fi atât de extremistă.

 

Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie. Peşti

 

Întrucât eşti o persoană foarte sensibilă eşti şi uşor de influenţat,aşadar şi optimismul tău variază de la o situaţie la alta. În general vezi doar partea bună a lucrurilor şi nu-ţi pierzi timpul făcând tot felul de scenarii. Totuşi,de multe ori îţi dai seama de gravitatea situaţiei doar după ce pericolul a trecut.