Cătălin Botezatu a precizat că există câteva piese vestimentare pe care orice femeie stilată ar trebui să le deţină. Nu doar că sunt uşor de purtat şi accesorizat, ci sunt şi un magnet pentru bărbaţi. 

“Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagră, pantalonul şi fustă tip creion, bluza albă şi, obligatoriu, o cămaşă masculină. Cămaşă bărbătească scoate din anonimat orice ţinută şi, în plus, este sexy şi oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să ştie că bărbaţii sunt atraşi de această combinaţie vestimentară”, susţine designerul.

Creatorul de modă a vorbit şi despre materialele şi piesele vestimentare pe care ar trebui să le evităm vara.

Citeşte şi: Bijuterii la modă în 2019. Scoici, perle şi coliere supradimensionate

“Nu avem voie să purtăm latex vara  şi o spun pentru că până acum s-a purtat foarte mult un anume soi din latex. Eu, personal, urăsc latexul şi nu îl recomand. De asemenea, vara trebuie să evităm hainele mulate, materialele din fibre şi orice piesă care ne incorseteaza”, a mai precizat acesta, potrivit unica.ro. 

Aşadar, alegeţi materiale şi croiuri lejere, ce lasă pielea să respire şi va pun frumuseţea în valoare.

Cum alegi costumul de baie în funcţie de forma corpului

„Vara este, în general, un sezon ofertant din punctul de vedere al modei. Se poartă materialele lejere, vaporoase, se poartă mătasea şi voalul şi materialele imprimate", a completat designerul.