Recunoscut pentru stilul de viaţă excentric, Cătălin Botezatu a fost mereu în centrul atenţiei, iar averea sa a stârnit numeroase discuţii. Ba mai mult, la un moment dat s-a scris că aceasta s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro, fiind mai bogat chiar şi decât Irinel Columbeanu. 
 
„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, spune Cătălin Botezatu.
 
De asemenea, Cătălin Botezatu are o colecţie impresionantă de haine şi de accesorii de lux, potrivit VIVA!.
 
„Nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressinguri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing şi case cu dressinguri”, spune Cătălin Botezatu.
 
Catalin Botezatu are trei fabrici de confecţii în Romania, cinci magazine proprii distribuite în ţară, iar creaţiile lui se vând în peste 60 de magazine de distribuţie secundare, potrivit agentiadepresamondena.com

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună. 
 
„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.
 
„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.