În preferinţele designerilor rămân,şi în această vară,costumele de baie dintr-o piesă (sunt ideale şi pentru femeile mai plinuţe).

În ceea ce priveşte paleta de culori,mizează pentru cele închise şi fără printuri care să încarce (cele în nuanţe de violet,negru,maro,vişiniu şi bleumarin se vor potrivi de minune).

Dacă ai şoldurile late atunci este indicat să le eviţi pe cele cu volănaşe (acestea amplifică dimensiunile).

Dacă nu ai un bust foarte generos optează pentru costume de baie cu volănaşe suprapuse,cu printuri care să amplifice (cele geometrice,animal print şi cele florale sunt în vogă). Evită costumele de baie cu sutien de tip triunghi şi optează pentru cele cu push-up.

La fel de apreciate,vara aceasta,sunt costumele de baie cu aplicaţii (paiete,inele din plastic sau din metal prinse de şnurul de la sutien,figurine tematice precum scoici,steluţe de mare ş.a.).

În ceea ce priveşte forma slipului,creatorii de modă îi recomandă pe cei simpli,care evindeţiază delicat şoldurile (cei cu şnururi laterale şi cu fundiţe sunt foarte feminini) şi care intră în contrast cu nuanţa sutienului (poţi încerca combinaţii îndrăzneţe de galben-albastru,roz-verde,oranj-albastru,toate în culori neon). 

Vezi galerie foto AICI