Unul dintre ele este chiar „tratamentul facial al penisului”. Da, da, aţi citit bine! Aşa i se spune la Hollywood şi numele lui n-a pus deloc pe fugă vedetele doritoare de un ten întinerit şi o mină proaspătă, dimpotrivă. Iar una dintre superstarurile care a încercat asemenea procedură este nimeni alta decât Cate Blanchett.

Actriţa a dezvăluit în ediţia australiană a revistei Vogue care este procedura facială preferată de ea. O întrebare cât se poate de banală, la care jurnalistul respectiv a primit un răspuns cu totul neaşteptat! Cate a recunoscut că nu se mai poate sătura de „tratamentul facial al penisului”. Ce este acesta?

Se pare că vedeta din Strania poveste a lui Benjamin Button (2008) nu este singura amatoare de un tratament atât de neconvenţional! De fapt, întregul Hollywood este înnebunit după asemenea procedură cosmetică!

Tratamentul de lux este făcut de cosmeticiana vedetelor, Georgia Louise pe numele ei, care introduce ace minuscule în piele şi inserează cu ajutorul lor un serum ce conţine factorul de creştere epidermină. Mai pe româneşte, celule stem recoltate de pe prepuţul băieţeilor nou-născuţi din Coreea.

Nu e nicio exagerare la mijloc, toate aceste informaţii sunt cât se poate de adevărate! După ce un băieţel este circumcis în Coreea, celulele stem sunt recoltate de pe prepuţul acestuia şi, cu ajutorul lor, se prepară apoi serumul care generează colagen.

Bun, bun, şi cât costă asemenea tratament complet neconvenţional? 650 de dolari pe fiecare şedinţă de „tratament facial al penisului”. O nimica toată, nu?

Foto - Shutterstock