Vara este o perioadă destinată relaxării,însă pentru unii părinţi „vacanţa” începe abia când micuţii lor încep şcoala. Deşi timpul petrecut în familie este preţios,vigilenţa şi atenţia pe care părinţii trebuie să o acorde celor mici poate fi copleşitoare. De aceea,când copiii se pregătesc de începerea noului an de şcoală sau grădiniţă,părinţii pot pierde timpul plănuind lucruri care îi fac fericiţi,de la vacanţe,la reabilitarea maşinii de familie:
 
Iată 10 site-uri perfecte pentru a-i ţine pe părinţi mulţumiţi:
 

1.HQCafe

 
O dimineaţă bună începe cu o cafea aromată. Părinţii pot apela,în acest caz,la HQCafe,o firmă specializată în vânzarea şi montarea aparatelor automate de cafea,care comercializează,de asemenea,cafea capsule de la brand-uri precum Lavazza,Kimbo si Bialetti,cafea prajita espresso şi,pentru mămicile preocupate de siluetă,cafea verde măcinată la preţ accesibil
 

2. Autoatu

 
Pentru ca dimineaţa să continue într-o notă pozitivă,este important ca maşina familiei să nu cedeze în drumul către şcoala sau grădiniţa celor mici. Sarcina asigurării unui kit ambreiajde calitate,precum şi a altor piese auto importante,revine magazinului online de piese auto Autoatu,care comercializează piese originale sau aftermarket adresate tuturor modelelor de autoturisme. Deşi Autoatu se axeaza pe modele produse de Volkswagen,Audi,Mazda,Opel,Citroen,Peugeot,Dacia,Renault şi Toyota,însă,în funcţie de nevoile clientului,poate oferi şi piese rare,care se găsesc mai greu pe piaţa din România,la preţuri competitive.
 

3. Bravissimo

 
Pentru orice părinte,reuşita celor mici este cel mai bun motiv de fericire şi mulţumire sufletească,fie că este vorba despre situaţia şcolară,fie despre excelenţă şi talent demonstrate într-o activitate extracurriculară. În plus,activităţile artistice contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor. De aceea,Bravissimo vine în întâmpinarea părinţilor şi copiilor cu vârste mai mari de cinci ani (în funcţie de program) cu o serie de cursuri de canto,pian,vioara sau chitara. Oferta Bravissimo include,de asemenea,un curs de actorie pentru copiişi cursuri de dans-sportiv,modern,popular etc.
 

4. Berluni

 
Toamna este momentul potrivit pentru a schimba lucruri în casă. O centrală electrică de pe Berluni.rova asigura întregii familii confortul binemeritat atunci când temperaturile vor coborî în termometre. Berluni.ro este un magazin online de centrale termice,boilere,calorifere şi pompe care oferă servicii complete de livrare,montaj,service şi garanţie. 
 

5. Headprint

 
Când afacerea familiei merge bine,toată lumea e fericită. Head Print,o companie care oferă servicii şi produse de producţie publicitară şi print digital,este soluţia ideală pentru o promovare eficientă a brand-ului personal. În portofoliul companiei intră produse precum:bannere roll up,cărţi de vizită,afişe publicitare,flyere şi fluturaşi publicitari,standuri expoziţionale,litere volumetrice ş.a. 
 

6. Dispo Trading

 
Curăţenia nu este importantă doar acasă,ci şi în mediul de lucru. Activitatea afacerii de familie trebuie să se desfăşoare într-un mediu curat şi sănătos,fie că este vorba despre un cabinet medical privat,fie de un salon de înfrumuseţare. In magazinul online Dispo Trading,producător şi importator român de articole de unică folosinţă,uniforme de lucru şi echipamente de protecţie,se găsesc produse de curăţenie profesionale,de la saci menajeri,la săpun lichid şi detergenţi profesionali. Pe acelaşi site sunt disponibile uniforme medicale Dispo Trading,încălţăminte de lucru şi o varietate de produse HoReCa.
 

7. Amalia

 
Mămicile au nevoie şi de răsfăţ,iar folosirea unor produse de înfrumuseţare de calitate este o modalitate perfectă de a se autorăsplăti pentru munca grea depusă. Amalia este un magazin online de cosmetice de unde cele mai îndemânatice dintre acestea pot achiziţiona un kit unghii gel,pentru o manichiură ca la salon obţinută în confortul propriei locuinţe,dar şi alte produse profesionale,de la truse machiaj,la accesorii pentru epilat.
 

8. Inpuff.ro

 
Pentru multe dintre femei,împrospătarea garderobei este,de fiecare dată,un prilej de bucurie şi,în unele cazuri,o modalitate de combatere a stresului. Inpuff.ro este un magazin online de haine,de unde reprezentantele sexului frumos îşi pot achiziţiona fuste,bluze,tricouri,salopete,pantaloni,sacouri,dar şi rochii de seară excepţionale
 

9. TUI TravelCenter

 
Ori de câte ori părinţii simt nevoie de un weekend petrecut în doi,pot lăsa copiii în grija bunicilor,pot căuta vacanţe last minute 2016 TUI Travel Centerpe site-ul agenţiei de turism şi îşi pot rezerva un sejur scurt,dar relaxant. Compania oferă o gamă largă de pachete turistice,în destinaţii româneşti,dar şi internaţionale,la preţuri mici. Tot prin intermediul TUI TravelCenter părinţii pot rezerva următorul concediu în familie.
 

10. Eurolines

 
Un site potrivit pentru părinţii care îşi doresc o vacanţă scurtă,dar bogată în experienţe,este Eurolines.ro. Prin intermediul acestei companii de transport cu microbuzul sau autocarul,părinţii pot alege un city break Praga,city break Budapeste sau city break Ljubljana. Pachetele city break Eurolines in destinatiile prezentate includ transport cu autocarele modern echipate ale companiei către destinaţie,cazare,mic dejun si taxa locala.