Berbec 

Nu-i place să complice lucrurile,ci urmează calea ce mai simplă. Îşi doreşte o viaţă sexală cât mai intensă,aşa că tot ce trebuie să faci este să iei iniţiativa. Fie că sunteţi în intimitatea casei voastre sau într-un loc total necunoscut,în care oricine poate da buzna peste voi,el nu va spune nu unei partide de sex fierbinte.

 Taur 

În general un taur îşi doreşte ca partenera să fie cea satisfăcută,iar împlinirea lui cea mai mare este să te facă pe tine fericită. Îl poţi suprinde,dacă măcar pentru o dată îi ceri să se relaxeze şi să fii tu cea care conduce jocul,iar el să fie personajul principal.

 Gemeni 

Este cel mai viril partener pe care l-ai putea avea,iar gândurile sexuale sunt la ordinea zilei. Îl poţi incita dacă flirtezi cu el prin mesaje ziua şi să-i promiţi o seară fierbinte când ajunge acasă.

Rac

Nu este prea deschis în a-şi împărtăşi fanteziile sexuale,dar îţi poţi da seama în funcţie de ce-i face plăcere în pat. Urmăreşte-i cu atenţie preferinţele şi nu-ţi va fi greu să-l aduci pe culmile plăcerii.

Leu

Bărbatului descendent din această zodie adoră să încerce mereu ceva nou,iar o filmare mai provocatoare cu tine este una dintre fanteziile lui cele mai ascunse. Dacă eşti prea timidă,te poţi filma într-o oglindă,iar rezultatul va fi la fel de incitant.


Citeşte şi:

5 secrete ale unui cuplu fericit

Află din vise viitorul cupluui vostru!


 

Fecioară

Ceva mai retras,nativul din această zodie nu-ţi va împărtăşi niciodată ţie direct ceea ce şi-ar dori,însă prietenii lui se vor transforma în confidenţi. Aşadar,tot ce trebuie să faci este să-i convingi să ţi se destăinuie şi să treci la fapte.

Balanţă

Performanţele lui sexuale depinde de încrederea pe care o are în sine. Dacă ştie că nopţile de amor cu el sunt cele mai bune pe care le-ai avut în viaţa ta,se va simţi mai puţin inhibat şi va fi gata să pună în practică orice ipostază care vă trece prin minte.

Scorpion

Este un fan al actului sexual mai agresiv,deoarece îşi doreşte să aibă mereu puterea. Totuşi,este atent şi la nevoile partenerei lui şi nu ar face niciodată ceva ce ar putea-o răni. Un joc de roluri,în care el este personajul princiopal vă poate oferi nopţi de pasiune.

Săgetător

Nu se gândeşte niciodată la consecinţe şi-i place să trăiască la limite. Aşadar,este un amator al sexului în locuri publice,deoarece adrenalina îl va face să trăiască momente unice.

Capricorn

Deşi pare greu de crezut,bărbatul capricorn este un romantic incurabil. Cea mai ascunsă fantezie a lui este o noapte de dragoste în care să nu se grăbească şi să se iubească cu aleasa inimii la lumina lumânărilor.

Vărsător

Câteva fotografii incitante cu tine îi pot pune imaginaţia la încercare partenerului tău. Rezervă-ţi o seară doar pentru el pentru a experimenta tot ce vă trece prin minte.

Peşti

Nu se teme să pună în practică ceea ce vede,aşa că dacă este inspirat de o scenă dintr-un film,sau dacă îmbrăcămintea ta îi aduce aminte de o actriţă,va fi gata să treacă la fapte în cel mai scurt timp posibil.