Iată ce fel  de brad se poartă anul acesta:

1. Perfect asimetric

La fel ca orice altceva din viaţa ta,pomul de Crăciun trebuie să fie fără cusur. Găsirea unui brad perfect nu este o distracţie,ci o activitate festivă pentru tine. Este o sarcină vitală care necesită o cercetare atentă şi o precizie extremă. Fiecare ramură trebuie să fie robustă şi luxuriantă,şi să fie uniformă. Când vine vorba de decorare,fiecare ornament trebuie să se potrivească şi să fie plasat pentru a asigura un echilibru perfect. O dată ce l-ai terminat de împodobit,nu trebuie să te mai atingi de el.

2. Brad foarte colorat

La fel ca şi tine,bradul de Crăciun trebuie să se diferenţieze de alţii. Chiar dacă îţi place cel clasic,anul acesta este la modă cel colorat,cum ar fi unul roz,ţi-ar plăcea? Îl decorezi cu luminiţe şi câteva globuri,şi este gatra. Un brad de această culoare nu are nevoie de mai mult. Este superb şi plin de culoare. Oricine ar fi gelos pe el.

3. Amestecarea ornamentelor

Pomul de Crăciun trebuie să aibă de toate. Ornamentele cum sunt luminiţele,beteala,ghirlandele,toate trebuie să se găsească în brad. Acesta trebuie să fie umplut cu amintiri de la celebrarea Crăciunului trecut,ceea ce îl face un brad cu valoare sentimentală într-o estetică elegantă.

4. Brad alb+argintiu+auriu

Iarna este anotimpul preferat de ani de zile,mai ales pentru perioada sărbătorilor,şi nu te vei opri de la nimic pentru a avea parte de un Crăciun alb. Este ceva magic,iar dacă nu avem parte de zăpadă,putem alege un brăduţ alb. Combinat cu,culori clare cum este auriul şi argintiul,este plin de farmec,care surprinde perfect acest lucru.

5. Bradul tradiţional natural

Tradiţia poate fi extrem de importantă pentru tine,şi optarea pentru un brad artificial iese din discuţie. Tunderea copacilor este relaxantă,dar vei găsi adevărata bucurie în bradul natural,drumeţiile prin fermă după el,unul proaspăt,un brad adevărat din pădure. Acesta are un miros specific iernii,care se menţine,mai ales dacă nu este foarte cald în încăpere. 

Credit foto:www.summerday.ro