Şi, ca orice femeie, îl cicăle! Irina Fodor a mărturisit defectul ei. Aceasta susţine că, probabil va fi şi mai cicălitoare cu soţul ei, după ce va îmbătrâni mai mult.

Ce îi face Irina Fodor lui Răzvan, soţul ei

Vedeta PRO TV a mărturisit, pe blogul ei, într-o postare haioasă, cum se vede ea, la vârsta a treia. Irina Fodor a mărturisit cu sinceritate că Răzvan Fodor are nervii tocaţi de către ea.

În primul rând, am hotărât să trăiesc până pe la 90 de ani, asta ca să fie clar. Aşa îmi place mie, să îmi pun deadline-uri fără mari pretenţii.😅😅😅

Când îmi imaginez bătrâneţea, mă gândesc la o caricatură: şi bunele, şi relele sunt accentuate şi ies mult mai mult în evidenţă.  Să facem o analiză, aşadar.

Proiectam viitorul cu al meu acum câteva zile, şi ne imaginam că la bătrâneţe o să ne mutăm într-o casă undeva la munte. El spunea că în curtea casei ăleia ar mai vrea o casă  mai mică, de hobbit, aşa, unde să se retragă când vrea linişte.

Îmi şi imaginam cum o să merg cu nepoţii prin curte, arătându-le una, alta, şi cum ne oprim în faţa căsuţei de paiantă:

“Iar aici, dragilor, stă tataie Fodor. Iese doar după apusul soarelui, dacă laşi în pragul uşii un pahar cu vin alb, sec, rece ca gheaţa. It’s a romanian tradition!”

În altă ordine de idei, dacă totul se accentuează, aşa cum cred eu că va fi, probabil voi ajunge şi mai cicălitoare peste 20-30 de ani, deci săracul om are tot dreptul la un colţ al lui unde să îşi refacă nervii pisaţi cu grijă de soţie.😂

În restul timpului, o să ne luăm detectoarele de metal şi o să plecăm la căutat comori prin pădure. Nu o să găsim mare lucru. Cel puţin, aşa o să spunem. O să lăsăm copiilor moştenire un cufăr cu galbeni îngropat sub pragul casei. Sau o să fugim în Thailanda şi o să facem masaj de toţi banii. Mai vedem până atunci.

Mai există varianta în care rămânem totuşi la oraş, în care caz, presimt că o să fim cuplul ăla excentric de pe stradă.

O să avem o casă de bătrâni, dar nu în sensul ăla, ci o casă plină cu prieteni care, aţi ghicit, între timp au îmbătrânit şi ei, dar şi-au păstrat obiceiurile din tinereţe: şpriţ, prosecco, papa bun, poveşti despre toate câte s-au întâmplat. Poate o să fim o gaşcă de vârstnici aşa mişto că toţi copiii or să vrea să vină la noi la grătar. Aşa sper, cel puţin.

O să le povestim toate prostiile din tinereţe şi o să îi lăsăm cu gura căscată de câte tâmpenii am putut face de care ei nu au ştiut. O să fim cool. Ei vor ceda până la urmă şi vor merge la culcare. Noi o să strigăm: “Ultimul în picioare!” şi o să adormim când răsare soarele.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, planuri de viitor: "Copiii vor veni atunci când vom simţi amândoi"

Luni, când toată lumea o să meargă la muncă, eu şi Fodor o să ne bucurăm că pe 15 vine pensia fără să facem nimic. Probabil o să avem grijă de patrupezii de prin curte-pentru că până atunci o să avem şi aşa ceva- şi o să ne plimbăm prin parcuri. Sau o să plecăm câteva zile la munte sau la mare. O să ne facem vacanţă din orice săptămână, că aşa-i când nu te mai duci la serviciu.

O să fie frumos. O să fim frumoşi. Aşa îmi imaginez eu.”, a notat Irina Fodor

Citeşte şi: Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ