Ce karma ai în funcţie de zodie

Mewa 1

Ai un caracter neliniştit şi pesimist, nu prea ambiţios. Te poţi adapta oricărei situaţii. La exterior eşti deschisă şi prietenoasă, însă în interior – încăpăţânată. Ai avut o copilărie dificilă. Sănătatea puţin afectată, sensibilă, dependentă de alcool sau/şi droguri.

Probleme cu rinichii, vezica urinară şi sistemul reproductiv. Tendinţă depresivă şi schimbări bruşte de dispoziţie. Eşti posesivă, nu prea romantică şi ai nevoie permanentă de iubire. Karma îţi atrage o existenţă mediocră şi modestă. Când lucrezi ai nevoie de linişte şi timp pentru a medita, planifica şi analiza. Ai succes în activităţile legate de apă.

Mewa 2

Caracter prietenos, dar nici ambiţios. O mentalitate tradiţională, fără iniţiativă, obsedată de detalii. Un angajat minunat în serviciul celorlalţi. Cea mai bună vârstă este între 45-47 de ani. Statul fizic obosit, karmice sunt bolile intestinale, de piele, de sânge şi cele legate de spate.

În dragoste, eşti foarte atent la partenerul său, mai mult emoţional decât inteligent. În viaţă, nici săracă şi nici bogată. Jocurile de noroc te pot ruina şi te pot duce fie la sinucidere, fie la moarte violentă, fie la detenţie. Ocupaţia cea mai bună pentru tine este legată de public, lucrul cu oamenii, precum şi munca legată de natură sau agricultură.

Мewa 3

Caracter independent, optimist şi tânăr. Te maturizezi devreme. Sociabil şi vorbăreţ. O minte pozitivă şi încrezătoare în sine, dar intolerantă şi încăpăţânată, care nu este înclinată să accepte circumstanţele. Vârsta cea mai bună este de 34-38 ani. Trăieşte cu ziua de azi, cu multe suişuri şi coborâşuri.

Din punct de vedere fizic eşti puternică şi activă, dar probabil te vei confrunta cu probleme mentale şi nervoase, cu picioare slabe. Dacă începi să foloseşti droguri, devii dependentă şi mori din cauza acestora sau te alegi cu o boală psihică. Directă şi impulsivă. Cheltuieşti rapid tot ce câştigi. Activităţile perfecte sunt din acele sfere în care este posibilă exprimarea de sine: muzician, profesor, scriitor, muncă activă în cooperare cu ceilalţi.

Mewa 4

Persoană obişnuită. Indecisă şi slabă, instabilă, dar simplă, bună de la natură şi uşor de rănit. Cea mai bună vârstă este până la 38 de ani. Construcţie slabă, frunte mare. Iritabilitate dimineaţa. Problemele karmice sunt legate de intestine şi sistemul respirator, susceptibilitate la epidemii.

Maturizare timpurie, atractivitate fizică. Dificultăţi în stabilirea relaţiilor de durată. Vor exista probleme cu crearea familiei. Pierderi rapide de chitanţe regulate. Poţi fi uşor jefuit. Locul de muncă perfect este legat de comunicare, relaţii publice, festivităţi, producţie şi comerţ cu lână.

Меwa 5

Omul extremelor: foarte bun sau foarte rău. Ambiţioasă sau leneşă, morală sau depravată etc. Vârsta critică de 42 de ani, în acest moment viaţa se îmbunătăţeşte. Un instinct extrem de înalt de auto-conservare. Puternică fizică, cu rezistenţă bună. Ca predispoziţie karmică – un intestin sensibil, tumori şi febră, hipertensiune şi probleme legate de sânge.

Nevoie puternică de iubire, pasiune, predispoziţie de a domina. Ghinion, dar reuşeşti să recuperezi pierderile. O dependenţă dezastruoasă de jocurile de noroc, care au dus la pierderi şi la ruinare. Este preferabil jobul care îţi oferă o poziţie înaltă pentru cei sinceri şi înţelepţi, şi dacă nu eşti ambiţioasă, atunci jobul este mai simplă.

Мewa 6

Natură imediată, intuitivă. Spirituală, activă. Un lider născut. Spirit militar şi obiective înalte. Frica de eşec. Vârsta favorabilă este de aproximativ 40 de ani. Un corp subţire sau unghiular.

Predispoziţia la suprasolicitare, excitare nervoasă şi febră, dureri de cap şi ameţeală. Plămânii, inima şi oasele slabe. În dragoste predomină dorinţa de cucerire şi de dominaţie. Un finanţator calificat si curajos. Ocupaţia dorită este legată de management, jurisprudenţă, domeniul de studiu şi poziţia de cleric.

Меwa 7

Eşti optimistă. Un vorbitor frumos. Tendinţă de a manipula oamenii şi manifestările externe. Supărată când nu eşti observată. O minte vie, atentă la detalii. Cauţi fericirea şi libertatea. Stabilitate după 40 de ani.

Nu obţii multe dacă te izolezi pentru că îţi lipseşte perseverenţa. Probleme cu stomacul, abdomenul, probleme renale şi genitale. În dragoste, atractivă şi senzuală. Cauţi o dragoste născută de libertate. Alegerea unui partener este foarte importantă. Banii sunt câştigaţi pentru a fi cheltuiţi. Norocul nu este uriaş. Eşti un bun vorbitor, profesor, predicator şi comerciant.

Мewa 8

Caracterul încăpăţânat şi încrezător în sine. Opiniile tale nu sunt uşor de schimbat. Minte conservatoare, îţi impui punctul de vedere asupra celorlalţi. Calmă la exterior, puternică pe plan intern. Un lup singuratic cu înălţime mare.

Un corp mare, puternic şi sănătos. Probleme nervoase, stagnare în spate şi umeri, ateroscleroză, constipaţie cronică, hipocondrie. Eşti loială şi credincioasă când creezi o familie. Prosperitate timpurie, ataşamentul la bani şi dorinţa de a investi. Sunt necesare poziţii stabile unde este necesară fiabilitatea.

Mewa 9

Orientată spre exterior, senzuală şi emoţională. Adesea, duci o viaţă genială, dar inutilă. Impulsivă şi intolerantă. Prea critică, deoarece aştepţi prea mult de la alţii. Adesea schimbi conexiunile. Un idealist care dispreţuieşte lucrurile materiale. Este favorabilă vârsta medie, apoi deteriorarea nivelului de trai. Construcţie medie, puternică, flexibilă.

Tulburări nervoase, insomnie, boli de inimă şi de ochi. Atractivă şi plină de dragoste într-o relaţie. Geloasă şi posesivă. Îţi plac fanteziile sexuale. Ai foarte mare nevoie de bani, dar nu eşti suficient de perseverentă. Norocul nu este mare, nici bogat şi nici sărac. Ocupaţie preferată: artist, diplomat, actor, scriitor.

Sursa: anamariavasile.com