Iei în fiecare zi o aspirină fără să întrebi medicul

Unele persoane nu ar trebui să ia aspirinăîn fiecare zi,mai ales din cauza faptului că aceasta poate cauza hemoragie digestivă. Medicii recomandă de obicei persoanelor care prezintă un risc mare de hipertensiune şi infarct. Spre exemplu,femeile nu beneficiază atât de mult de proprietăţile aspirinei faţă de bărbaţi. Indiferent de ce problemă de sănătate ai,este indicat să consulţi un medic atunci când vrei să iei aspirină.

Foloseşti antibiotice vechi pentru o infecţie nouă

Ai luat antibiotice pentru o răceală şi la primul semn de vindecare ai renunţat la ele? Acum te-ai îmbolnăvit din nou şi alegi să iei aceleaşi medicamente? Foarte greşit. Trebuie să ştii că fiecare antibiotic corespunde unui anumit tip de infecţie aşa că nu este bine să iei aceleaşi pastile la orice boală. Dacă te simţi rău,cel mai bine este să consulţi un medic specialist care să îţi prescrie un tratament corect.

Citeşte şi Iată cum tratezi fără medicamente varicele

Iei calciu pe stomacul gol

Calciul conţine carbonat în componenţa sa. Stomacul are nevoie de foarte mult acid pentru a digera carbonatul aşa că nu este bine să iei acest supliment fără să te alimentezi. De aceea,specialiştii recomandă întotdeauna calciul după micul dejun.

Îţi întrerupi tratamentul

Iei un tratamentşi îl întrerupi deodată deoarece crezi că te-ai vindecat cu ajutorul sistemului imunitar? Dacă faci acest lucru,vei observa că medicamentele îţi pot distruge stomacul iar organismul tău se va da peste cap complet. Unde mai pui că el nu va căpăta rezistenţă,ci dimpotrivă,va fi mult mai expus bolilor.

Iei calmante de unul singur

Atunci când ai o stare de nervozitate sau de anxietate,încearcă să te calmezi cu ajutorul remediilor din plante. Nu apela la medicamente din prima încercare deoarece ele îţi pot cauza arsuri la stomac deoarece irită mucoasa sau îţi pot induce o stare de somnolenţă accentuată.

Citeşte şiCum să combaţi fricile obsesive

Sursă foto http://pharmafactz.com