Mesajul este extras din cartea pe care, probabil, Andreea a îndrăgit-o, ,,De vorbă cu Emma" de Vitali Cipileaga:

,,Te trezeşti într-o zi îmbrăţişând un om drag şi înţelegi că acolo e locul tău, o mână se joacă în părul tău, un zâmbet porneşte firesc din colţul gurii tale. Ce altă fericire să vrei ? Aşa se întâmplă, viaţa te opreşte lângă un om pe care să-l iubeşti"

,,La mulţi ani, dragoste!" a scris vedeta pe Instagram.

Fiind întrebată cu ceva timp în urmă despre relaţia ei cu Adrian, vedetă spunea : ,,Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa ”, potrivit click.ro

Mai citeşte şi: Cum a slăbit Andreea Marin patru kilograme, în zece zile: ”O porţie dimineaţa...”

Pe lângă campaniile şi activităţile în care sunt implicaţi amândoi, Andreea şi Adrian găsesc timp pentru a petrece timpul liber împreună, îmbrăţişând pasiuni comune.

Weekendul trecut, cei doi au mers la echitaţie, alături de Violeta, fiica pe care Andreea o are din căsnicia cu Ştefan Bănică, scrie click.ro

Este cunoscută pasiunea Andreei, dar şi a fetei sale pentru echitaţie şi pentru cai, aşa că familia s-a bucurat împreună de timpul petrecut în natură.

Andreea Marin  şi Adrian Brâncoveanu s-au cunoscut în primăvara anului 2017, dar încă nu sunt căsătoriţi.

 

Mai citeşte şi: Andreea Marin şi iubitul său au oferit primul interviu împreună: "Andreea este mult mai naturală decât o cunosc toţi ceilalţi"

Sursa foto: Instagram/@andreeamarinromania