Vrei să ştii cum eşti ca mamă din punct de vedere astrologic? Mai jos ai o mică descriere pentru fiecare zodie în parte. Dacă nu ai o familie şi intenţionezi să concepi un copil, vezi dacă ai şanse să devii cea mai bună mamă pentru cel mic!

Berbec

Te-ai născut în zodia Berbec? Tu eşti o mamă plină de enrgie, cu multă ambiţie, care reuşeşte să fie un model de urmat pentru copiii ei. Singurul defect este că îţi pierzi uşor răbdarea şi eşti impulsivă.

Taur

Mamele în Taur ştiu exact ce vor de la viaţă şi, în acelaşi timp, îşi păstrează echilibrul. Un copil trebuie să ştie că o astfel de mamă este „mană cerească“, pentru că ea va fi mereu gata să-i îndeplinească toate dorinţele. Există şi o bilă neagră în ceea ce o priveşte: tinde să îşi răsfeţe prea mult copiii.

Gemeni

Mama guvernată de această zodie îi educă pe cei mici cu grijă, în timp ce ţine cont de personalitatea lor. De altfel, le oferă toată dăruirea pe tot timpul vieţii. Din păcate, are tendinţa să fie cicălitoare.

Rac

Pentru mama născută în zodia Rac familia este crucială. Îşi iubeşte enorm copiii şi îi îngrijeşte necondiţionat. Pentru că îi răsfaţă cam mult, mama în Rac are şi de suferit de pe urma acestui comportament.

Leu

Mama în Leu ştie să fie şi bună şi dură cu cei mici. Nu de puţine ori copiii o consideră o mamă exigentă, pentru ca apoi să creadă despre ea că este cel mai bun prieten. Ca bilă neagră: mama în această zodie tinde să devină prea autoritară, prin natura ei uşor posesivă.

Fecioară

Femeia născută în această zodie este născută să fie mamă, pentru că se descurcă să facă multe lucruri în acelaşi timp. De aceea, este cunoscută ca fiind o bună gospodină, care are timp să facă şi curat, dar mai ales să le ofere copiilor ei tot ce aceştia au nevoie. Are, însă, şi un minus. Este obsedată de perfecţiune şi ajunge să facă lucrurile mecanic şi să se poarte cu ceilalţi destul de rece.

Balanţă

Atentă şi receptivă la nevoile copiilor, femeia în Balanţă militează pentru corectitudine şi în rolul de mamă. Aşa că nu da înapoi când este nevoie să îi pedepsească pe cei mici. Mama în Balanţă este capabilă de sacrificii uriaşe pentru copiii ei.

Scorpion

Devotată şi în stare să se sacrifice pentru urmaşii ei, mama Scorpion ştie cum să intre pe sub pielea micilor ei odrasle şi îi apere fie că are dreptate sau nu. De fapt, devine cea mai răzbunătoare fiinţă dacă se ia cineva de copiii ei.

Săgetător

Mama în Săgetător adoră timpul cu cei mici, îi educă şi în încurajează să facă mişcare şi să îşi dorească să atingă obiective înalte. E mama tip „cea mai bună prietenă“ a prietenilor copiilor ei.

Capricorn

Femeia născută în zodia Capricorn este foarte ambiţioasă şi ţine ca şi copiii ei să moştenească această calitate. Dacă nu reuşeşte să îi educe în acest sens, mama în Capricon se foloseşte de toate armele în dotare să îi ajute să ajungă acolo unde îşi propune… ea.

Vărsător

Mama a cărei existenţă este guvernată de zodia Vărsător ţine cont de preferinţele copilului ei şi îl încurajează să fie independent. Asta îi dă puţine bătăi de cap copilului când are nevoie de ea, iar ea îi sugerează să găsească soluţii de unul singur. Nu pentru că nu i-ar păsa, ci pentru că preferă să îi ajute din umbră.

Peşti

O femeie blândă, prietenoasă, mama în zodia Peşti face tot ce poate ca cei mici să-şi descopere talentele cu care sunt înzestraţi. Aşa că îi încurajează să facă o mulţime de sporturi şi cursuri în acest sens. Ca minus, mama în Peşti tinde să exagereze cu grijile şi cu atenţia oferită celor mici.

@shutterstock