Ştii cum să alegi pantofii care să-ţi pună în valoare forma corpului? Iată de ce să ţii cont.

Dacă nu ai picioarele lungi,alege pantofi decupaţi în faţă,pumps şi cei nude,cu toc înalt.

În cazul în care ai a gleznele şi gambele subţiri,încălţămintea ideală ar fi cizmele lungi,până la genunchi şi platformele cu botul rotund.

În schimb,dacă ai gambele subţiri şi gleznele groasepoţi opta pentru pantofi decupaţi în faţă (care sunt foarte versatili şi complimentează orice formă a piciorului) şi pentru platforme de orice fel.

Pantofii cu bretele în T (creează efectul de picior mai lung) se vor potrivi unui picior mai lat,pentru că,de regulă,sunt mai lejeri. Şi pantofii cu bot rotund reprezintă o opţiune foarte confortabilă,care oferă şi avantajul de a crea efectul de picior mai mic.

Pantofii Stiletto,un model atemporal şi must-have în garderobă,reprezintă opţiunea ideală pentru mignone. Însă,platformele şi pumps decupaţi în faţă pot aduce câţiva centimetri în plus la înălţime şi sunt extrem de chic. Dacă eşti slăbuţă,nici balerinii nu sunt de evitat,dacă sunt asortaţi cu o fustă până la nivelul genunchilor.

Balerinii,espadrilele,botinele sau ghetele cu toc mic şi sandalele fără toc sunt extrem de confortabile şi vin într-o varietate largă de forme,texturi şi culori,dar mai mult de atât sunt opţiuni ideale mai ales pentru o femeie înaltă. Însă,dacă eşti înaltă nu te teme să porţi şi tocuri,fie ele şi unele joase (kitten).

Sugestii Deichmann

Pantofi cu barete în TPumpsPantofi cu toc kitten


StilettoPlatformePantofi nude