Bani în vis - Monedele arată viitorul în dragoste

Când dai monede în vis înseamnă că încă îţi mai cauţi jumătatea sau că îi dăruieşti toată iubirea partenerului tău. Eşti o fericită dacă visezi că le găseşti în casă!

Se anunţă relaţii bune cu familia şi cu persoana iubită. Din păcate,un vis în care îi vezi pe alţii dând monede reflectă nesiguranţa de a începe o relaţie din cauză că te simţi ignorată.

Când împrumuţi bani în vis,te aşteaptă o decepţie,dar dacă visezi că eşti datoare cu bani cuiva,se poate să reiei o relaţie mai veche.

Bani în vis care prevestesc reuşite

Nu mai speri la o îmbunătăţire a vieţii tale? Atunci,nu te încrunta dacă visezi că pierzi bani,pentru că,de fapt,vei avea o reuşită pe care n-o mai aşteptai. Cu atât mai bine dacă primeşti sau aduni bani în vis.

Eşti norocoasă şi cresc şansele să câştigi bani. Visând că începi să-i numeri sau că îi furi arată că vrei să evoluezi profesional şi că ai tot ce trebuie pentru a reuşi.

Succesul depinde şi de încrederea în tine. Iată de ce,dacă te vezi dând bani înapoi cuiva,atunci sigur îţi vei recăpăta siguranţa de sine.

Dacă găseşti bani e de bine

Numai dacă priveşti o grămadă mare de bani în vis, poţi fi sigură că e semnul unei promovări. Situaţia de la serviciu nu este prea roz? Atunci,odată ce îţi apare în vis că iei salariul ori că găseşti bani,în casă sau pe stradă,află că lucrurile se vor schimba în bine şi că ai să primeşti ceea ce ţi se cuvenea.

Este de bun augur să visezi că dai bani cerşetorilor,pentru că urmează o perioadă stabilă şi prosperă,cu atât mai mult dacă dai bacnote.

bani în vis

Ai visat că făceai economii?

Înseamnă că începi să-ţi faci griji pentru situaţia ta financiară,aflată în declin. Să ai mare grijă cum îţi cheltuieşti banii în următoarea perioadă şi să fii mai responsabilă dacă îţi apare pierzi bani în vis.

În schimb,dacă îi arunci de bunăvoie,e clar:ai ajuns să cheltuieşti prea mult. Grăbeşte-te chiar de a doua zi să pui câţiva deoparte pentru zile negre!

Bani în vis - Urmează supărări când...

... găseşti bani în vis şi eşti văzută de cineva,dar poate fi şi semn că se bârfeşte pe seama ta. Este de dorit să nu visezi vreodată că arunci bani,că-i dai sau îi împrumuţi,mai ales monede,pentru că ori ai multe datorii,ori se apropie multe necazuri.

Este posibil să te simţi slăbită,vulnerabilă,să fi pierdut controlul asupra vieţii tale şi respectul de sine dacă ai visat pierderea unor bani. Nu-i o bucurie nici să visezi că plăteşti pentru ceva. Înseamnă că vei face un sacrificiu sau vei avea ghinion.

Alte ţări,alte înţelesuri despre bani în vis

Spre deosebire de români,pentru care visele cu bani simbolizează în general că vor avea parte de bârfe,arabii sunt mai optimişti şi cred că acestea prevăd numai avuţia,prosperitatea,iar chinezii sunt siguri că este un semn de noroc.