Înainte de a cumpăra un ruj,trebuie să ştii că sunt nuanţe care nu se potrivesc tuturor femeilor. Aşa că,atunci când îţi cumperi un ruj este important să ţii cont de culoarea tenului tău. Acesta poate fi deshis,mediu sau foarte închis la culoare. Un alt lucru de care trebuie să ţii cont este că unele rujuri pot fi purtate în orice moment al zilei,în timp ce altele se potrivesc doar seara sau la diferite ocazii.

 

Roz deschis

 

Este una dintre culorile pe care pe poţi miza în orice moment al zilei,indiferent că mergi la muncă sau că eşti la cumpărături. În plus,această nuanţă se potriveşte tuturor femeilor,indiferent de tonul pielii.

 

Nud

 

Dacă eşti adepta petrecerilor şi obişnuieşti să te machiezi intens,rujează-ţi buzele cu un ruj nude. Specialiştii avertizează că această nuanţă nu este potrivită oricui. Astfel,dacă nu ai tenul deschis şi subtonul rece,evită această culoare. Stai departe şi de culorile portocalii dacă ai subtonul rece.

 

Piersică

 

Ai mers într-un magazin şi ţi-a făcut cu ochiul un ruj cu nuanţă de piersică? Cumpără-l doar dacă ai tenul închis la culoare. Poartă un ruj în această nuanţă doar ziua.

 

Mov

 

O nuanţă mai deschisă decât violet,movul esteadesea recomandat de specialişti persoanelor care au tenul foarte închis la culoare. Poţi purta acest ruj atât în timpul zilei,dar şi seara când te vezi cu prietenele sau când mergi la o petrecere.