Odată cu finalul renumitului sitcom, o mare parte a actorilor ce au dat viaţă amuzantelor personaje au dispărut din atenţia publică. 

Mirela Stoian, actriţa care a devenit cunoscută datorită rolului ”Lila” din serialul ”Leana şi Costel” a trecut printr-o perioadă dificilă. După terminarea sitcom-ului cu pricina, Mirela Stoian nu a reuşit să mai apară într-un proiect notabil şi chiar a recunoscut că din acest motiv are grave probleme financiare.

Surprinzător, chiar personajul "Lila" i-a adus necazuri, care pare că s-a ţinut scai de ea. 

"Nu îmi este dor de personajul Lila. Şi din cauza, dar şi datorită personajului am avut diverse experienţe. M-am bucurat de celebritate, dar şi de ”greutatea” acest nume”, declara actriţa în urmă cu cinci ani.

Citeşte şi: Cum arată Lili din ”La bloc”. Actriţa nu şi-a schimbat coafura de 12 ani

Tot atunci, actriţa dezvăluia că se află într-o stiuaţie financiară dificilă. 

”Dacă nu mi-am găsit de muncă în ultimii cinci ani este şi faptul că lumea m-a văzut ca pe acest personaj. (...) Sora şi părinţii mă ajută. Mi-am plâns de milă, am strigat cu disperare. Ştiu că mai am multe de dat. Mă întreb deseori dacă am murit şi... nu-mi dau seama”, spunea pentru Wowbiz.

Deşi actoria nu i-a adus doar bucurii, ea îşi susţine fiica să urmeze aceeaşi meserie. Fata ei a terminat UNATC-ul şi se îndreaptă cu paşi repezi spre o carieră de succes în domeniul în care mama ei a izbutit cu rolul din ”Leana şi Costel”. 

În prezent, Mirela Stoian este actriţă la teatrul Elisabeta. 

 

Sursă: okmagazine.ro