Evită orice formă de divertisment

Dacă ţie îţi arde de distracţii în timpul eclipsei, poate ar fi mai bine să ştii că orice eveniment fericit din viaţa ta poate fi dat peste cap din pricina acestui fenomen complicat. De cele mai multe ori, chiar şi o întâlnire banală la un restaurant poate fi contramandată din senin sau poate fi presărate cu incidente neplăcute. Ia-ţi măsuri de precauţie şi relaxează-te acasă.

Evită să găteşti

Cu cât vei lucra mai mult în bucătărie în timpul eclipsei, cu atât vei risca să te accidentezi sau să provoci un incendiu fără să îţi dai seama. Încearcă să mănânci cât mai simplu sau, de ce nu, să ţii post, pentru a fi sigură că te vei feri de orice lucru negativ. În plus, s-ar putea ca mâncarea pe care o prepare în timpul eclipsei nici măcar să nu îţi placă. Acelaşi lucru şi în cazul treburilor casnice.

Nu consuma alcool

Alcoolul deshidratează organismul, iar Luna este în strânsă conexiune cu elementul Apă, de aceea ar trebui să bei cât mai multe lichide sănătoase şi să stai departe de băuturile alcoolice. Oricât de bună ţi s-ar părea ideea de a savura un vin într-o seară de vineri, nu face asta când e eclipsă, căci s-ar putea ca a doua zi să resimţi efectele negative ale deshidratării.

Abţine-te de la cumpărături

Chiar dacă îţi doreşti o carte nouă, câteva haine sau orice altceva de care ai neapărată nevoie, ar fi mai bine să eviţi cumpărăturile, cel puţin până trece eclipsa. Dacă nu vei rezista tentaţiei, s-ar putea să îţi dai seama că ai cheltuit mai mult decât trebuie şi să nu fii foarte încântată de noile tale achiziţii.

Sursă foto: www.nimbuzz.com