Pe lângă toate astea, vestimentaţia ta este la fel de importantă. Cum să te îmbraci astfel încât să faci o primă impresie bună, dar, în acelaşi timp, să îţi exprimi şi personalitatea?

Iată câteva sfaturi utile:

Fără ţinute controversate

Să exprimi prin modul în care te îmbraci o convingere sau credinţă e perfect, dar nu la prima întâlnire cu socri. Practic, evită tricourile cu mesaje religioase, cu sintagme care pot fi ofensatoare etc. Dă-le timp să te cunoască!

Locul în care vă întâlniţi

E foarte important pentru alegerea vestimentaţiei. Dacă vă întâlniţi la un restaurant sofisticat atunci poate că nu e o idee bună să porţi pantofi sport şi jeanşi. Dacă vă întâlniţi la ei acasă, atunci o rochie prea sexy şi pompoasă trebuie evitată.

Culorile vorbesc

Oricum ar fi croiala hainelor tale, culorile vorbesc despre tine mai mult decât poţi realiza. Dacă te gândeşti să optezi pentru culori neutre, precum negrul, nu e bine. Negrul tinde să creeze un soi de mister legat de personalitatea persoanei care o poartă.

Nici roşul nu e o idee bună pentru prima întâlnire cu socri. În schimb, experţii în modă te sfătuiesc să optezi pentru o culoare pe care o regăseşti în ochii tăi. Ochii sunt oglinda sufletului, aşa că orice alegere inspirată de culoarea lor va fi una inspirată.

Fără prea mult parfum

Vrei să miroşi bine, dar nu vrei să laşi o dâră de parfum în casa socrilor tăi. Încearcă să porţi un parfum cât mai discret.

Fără bijuterii extravagante

Îţi doreşti să-i impresionezi, dar un colier masiv purtat nu va face acest lucru. Bijuteriile trebuie să fie simple, chic, clasice.

Machiajul

Te machiezi de obicei, iar pentru vizita cu părinţii lui simţi că trebuie să plusezi? E total greşit. Chiar dacă întâlnirea are loc seara, încearcă să fii cât mai naturală şi din acest punct de vedere.

Sursa foto: jeanlouisdavid.us