Rochia neagră

În lumea modei,este o piesă foarte des întâlnită şi,mai mult de atât,este foarte populară printre vedere. Asta deoarece cu o mică rochie neagră sau little black dress,cum i se spune în engleză,nu dai greş niciodată. Este elegantă,sofisticată,uşor de asortat şi poate fi purtată atât la birou,cât şi la o ieşire în oraş cu prietenii ori,de ce nu,la o nuntă. În funcţie de accesoriile folosite,această piesă de vestimentaţie poate fi comparată cu un cameleon:se adaptează oricărei nevoi vestimentare. 

Blugii închişi la culoare

Indiferent că eşti minionă sau înaltă,trasă prin inel sau mai plinuţă,o pereche de pantaloni din denim,închişi la culoare,nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Îi poţi asorta cu tricouri,topuri şi diverse bluze,sport sau alegante,uni sau cât mai colorate. Merg de minune cu o pereche de pantofi cu toc înalt,dar la fel de bine se potrivesc şi cu încălţămintea joasă,cum ar fi balerinii.

Cămaşa albă

Simplă,cambrată sau mai lărguţă,cămaşa albă este de mare ajutor când vrei să creezi o ţinută de birou,deoarece merge de minune cu o fustă creion sau cu o pereche de pantaloni office. Poate fi asortată cu o sumedenie de culori şi materiale,mai ales când este asociată cu un sacou sau cu o bluză neagră. De asemenea,pentru un look mai relaxat,o poţi purta cu o pereche de blugi sau cu o fustă în carouri. 

Pantofii negri eleganţi

Pot fi o bună opţine în cele mai multe din cazuri şi au o utilitate mare într-o varietate de ţinute:cu blugi,costume,tricouri,rochii,chiar şi pantaloni scurţi. Este bine să alegi modele cu toc mai mic,astfel încât să-i poţi purta cu uşurinţă la diverse evenimente.

Pont

Pentru evenimente mai elegante,cum ar fi nunţile sau botezurile,este bine să deţii o poşetă mică,elegantă,eventual neagră,care să poată fi asortată cu uşurinţă ţinutelor.