În noaptea de Revelion, te-ai obişnuit poate să porţi asupra ta bani sau ceva roşu. Roşul aduce vitalitate, după cum spune astrologul Alexandra Coman (foto), dar atrage şi conflictele. Trebuie să avem grijă la păstrarea armoniei. De aceea, astrologul nu recomandă purtarea banilor asupra ta la intrarea într-un an maestru şi în plin Venus în retrogradare în Capricorn care ţine de abundenţă, la fel ca toate semnele de pământ, cum este şi Taur, Fecioară. Purtarea unor bani asupra ta la trecerea în anul 2022 este ca şi cum ai flutura o pelerină roşie în faţa unui taur şi ai vrea să nu vină spre tine. Ceea ce urmează este ca Venus, care se află în retrogradare, să te supună multor teste la început de an pentru a vedea dacă meriţi cu adevărat acei bani. Mai degrabă poartă asupra ta un obiect care să-ţi aducă stabilitate, un cristal, o brăţară cu cristale, chiar şi o pietricică, pentru a-ţi oferi stabilitate şi a te ancora în realitate fără a declanşa eventuale teste.

Berbec

Îţi vei activa relaţiile în 2022, iar pentru asta trebuie să porţi culori pastel, deschise la culoare, verde deschis, lila, galben, roz. De asemenea, întotdeauna este bine să porţi ceva roşu.

Taur

În 2022 te vei confrunta cu un proces moarte-renaştere. Te vei schimba din temelii. E un proces început din anul 2018, care s-a accentuat în 2019 datorită tranzitului prin semnul tău zodiacal a planetei Uranus, cea a surprizelor, a adevărului, a răsturnărilor de situaţii. Tranzitul continuă până în anul 2026 şi te va transforma profund. Îţi vei schimba viaţa în 2022. Este recomandat să porţi negru, roşu închis, vişiniu, verde închis. Aceste elemente te vor ajuta să te ancorezi.

Gemeni

Intri în şcoala vieţii. Ai Luna Neagră în semnul tău zodiacal. Nevoia de libertate şi conştientizarea acestei necesităţi sunt foarte importante, dar mai presus de orice şcoala vieţii îşi va spune cuvântul acum. Ca toate să funcţioneze bine, ai nevoie să porţi haine sau accesorii albastru închis, auriu.

Rac

Este un an bun să te transformi, să te reinventezi şi să faci lucrurile cu totul diferit, pentru a te bucura de ascensiune pe plan profesional. Vei lua decizii importante privind viaţa privată. Este indicat să porţi alb, gri sau argintiu.

Leu

Pentru a avea cât mai multă susţinere, ai nevoie să-ţi activezi sectorul prietenilor, al partenerilor de afacerilor, al colaboratorilor şi tot ceea ce înseamnă colaborare şi lucru în echipă. Grupul va fi o componentă importantă pentru tine în 2022. Pentru a totul să meargă, ai nevoie de culori ca movul, violetul, roşu puternic, auriu, portocaliu.

Fecioară

Ai parte de multă protecţie divină şi, pentru a fi conectat cât mai bine şi ancorat în realitate, este recomandat să porţi haine şi accesorii indigo, verde deschis. Alege agate verzi sau smaralde.