Este apreciat de sute de mii de fani, dar nu şi de vecinii lui! Vin Diesel trece prin momente tensionate cu persoanele din carierul lui. Actorul s-a hotărât să închirieze una dintre locuinţele luxoase din Republica Dominicană, iar vecinii s-au plâns de cele 12 gărzi de corp, pe care Vin Diesel le-a angajat să îi protejeze proprietatea luxoasă.

Vin Diesel are pretenţii abuzive?

Vecinii lui Vin Diesel nu sunt de acord cu numeroasele găzi de corp care le înconjoară cartierul. Ei consideră că în comunitatea lor privată prezenţa gardienilor este „abuzivă‟ şi „absurdă‟. Unul dintre vecini şi-a luat inima în dinţi şi i-a scris câteva rânduri lui Diesel: „De câteva săptămâni am văzut personal şi am auzit şi de la vecinii proprietari cum oamenii de securitate înconjoară abuziv casele şi plaja noastră. Ne-au interogat şi ne-au blocat strada cu cinci sau şase SUV-uri. În această comunitate nimeni nu este o ameninţare pentru tine sau pentru oricine altcineva care ne vizitează. Suntem obişnuiţi să vedem multe vedete ca tine, dar care nu şi-au impus propriile reguli personale şi de arbitrare în timp ce înalcă traiul paşnic al nostru, al proprietarilor de case şi al oaspeţilor noştri‟, i-a scris unul dintre vecini. Totodată, bărbatul a mărturisit că echipa lui Diesel ar fi blocat pietonii şi traficul, astfel încât cei trei copii ai săi să meargă liberi cu bicicleta pe stradă, în ziua de Paşte.

Unul dintre apropiaţii lui Diesel a declarat pentru TMZ.com că vedeta nu a intenţionat niciodată să îşi deranjeze vecinii şi s-a înţeles bine cu localnicii în cei 20 de ani de vizite în Republica Dominicană. Sursa a menţionat că agenţii de securitate sunt de fapt o mişcare făcută de Diesel pentru a angaja oameni în zonă.

(Vila exclusivistă a lui Vin Diesel din Republica Dominicană)

Sursă foto: Arhivă/Pinterest