După 12 luni de zile, Crystal Davis, pe numele său, atras linie şi a punctat câteva concluzii esenţiale. Funcţionează cura cu apă caldă şi miere? Răspunsul este da! 

Oana Cuzino, apel către români: ”Să nu intrăm în panică. Nu are loc apocalipsa!”

Potrivit sfatulparintilor.ro, acestea sunt cele mai importante efecte obţinute în urma curei cu apă caldă şi miere:

"N-am răcit, n-am fost gripată şi nu am suferit de vreo afecţiune gastrointestinala pe durata întregului an"

Toată viaţă mea am fost răcită sau am avut gripă. Am o familie mare cu o mulţime de copii aşa că întotdeauna există cineva răcit sau care avea gripă. Însă în acest an niciun virus nu a mai avut vreun efect asupra mea. Nici măcar nu am mai strănutat.

De asemenea, erau zile în care înainte rămâneam în pat la primele semne de boală (epuizare, tuşe, dureri de burtă). Însă după ce am început să beau apă caldă cu miere şi lămâie toate acestea au dispărut cu desăvârşire.

Catrinel Menghia, panicată în Italia, în plină carantină de coronavirus: "Am prieteni care s-au îmbolnăvit, este teribil"

"Nu mai beau cafea şi am devenit o persoană matinală"

Abia aştept dimineaţă să mă delectez cu băutură favorită care, însă, nu îmi provoacă dureri de cap sau lipsită de energie aşa cum o face cafeaua. În plus, am mai multă energie pentru mai mult timp şi sunt fericită toată ziua, susţine tânăra care a ţinuta cura cu apă caldă şi miere.