Surse apropiate celor doi au mărturisit pentru Click.ro, că ”Ilie Năstase a călcat pe bec”, motiv pentru care e hotărâtă să depună actele de divorţ. 
 
Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat pentru Click! surse din preajma celor doi.
 
Chiar şi aşa, însă, o şansă de reîmpăcare există, potrivit aceloraşi surse, întrucât Ioana ar aştepta ca soţul ei să-i demonstreze că e interesat de ea. 
 
”Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, a declarat aceeaşi sursă apropiată cuplului Năstase.
 

 
Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au căsătorit în primăvară, după ce fostul tenismen a divorţat de Brigitte, care de asemenea s-a recăsătorit cu Florin Pastramă.