Mutat în Statele Unite, chef-ul a oferit un interviu publicaţiei sus amintite, în care a vorbit despre familia regală britanică şi obiceiurile pe care aceştia le aveau. McGrady a dezvăluit că bucătăriile de la Palatul Buckingham funcţionau ca un hotel, în sensul că “Regina putea avea un prânz caritabil într-una dintre încăperi, în timp ce Prinţul Edward să fi avut musafiri în altă cameră”.

Bucăratul regal a devenit apropiat de Prinţesa Diana în perioada cât a lucrat pentru familia regală britanică. Acesta a reuşit acest lucru chiar după prima lor întâlnire, la Castelul Balmoral din Scoţia. McGray susţine că era foarte emoţionat în acel moment, lucru care a deteminat-o pe Prinţesă să-l tachineze de fiecare dată când îl întâlnea. Totul era în glumă, evindent, având în vedere că Diana l-a făcut să se simtă foarte bine odată ce acesta a fost transferat la Palatul Kensignton, de la Buckingham, şi a început să o servească pe fosta soţie a Prinţului Charles.

Într-un alt interviu oferit de acesta revistei Hello!, în 2017, chef-ul a vorbit despre bulimia de care suferea Prinţesa Diana. McGrady a adăugat că, până să ajungă el în bucătăria de la Kenstington, Prinţesa începuse deja un tratament pentru tulburarea ei alimentară şi făcea eforturi de a-şi redobândi sănătatea.