Căderea sau tăierea părului

Toate imaginile,incidentele sau situaţiile care implică părul într-o secvenţă de vis au legătură cu sexualitatea noastră. Potrivit lui Sigmund Freud,părul în vis poate fi interpretat cu scăderea libidoului.

Citeşte şi:Visezi să te măriţi? Fii gata să-ţi iei adio de la aceste obiceiuri

Animale

Atunci când vezi animale într-un vis reprezintă instinctul de supravieţuire şi o legătură cu natura. Dacă visezică ai fost urmărită de un prădător,s-ar putea să fii legată de emoţii reprimate cum sunt anxietatea şi frica. Sau,s-ar putea să te simţi "urmărită" de necazuri,inclusiv de gânduri negative sau de oamenii dintr-un mediul din care nu poţi să scapi.

Bebeluşi

Atunci când visezi nou-născuţi,poate că te gândeşti să procreiezi. Dar ar putea înseamna şi că te simţi vulnerabilă şi vrei să fii iubită. Uneori,bebeluşii din vise reprezintă dorinţa ta de un nou început sau a o lua pe un alt drum.

Alimente

Mulţi experţi consideră că alimentele din vise simbolizează cunoştinţele noastre,deoarece ceea ce consumăm alimentează corpul şi cunoştinţele hrănesc creierul. Bineînţeles că este posibil să îţi fie şi foame!

Citeşte şi:Ce înseamnă când visezi foc

Haine

Hainele pe care le porţi în vis fac referire la modul în care vrei să fii percepută de ceilalţi. S-ar putea să te simţi neatractivă sau bătrână dacă porţi haine rupte în vis. Însă,schimbarea hainelor în vis ar putea reflecta o modificare în stilul tău de viaţă.

Sursă+credit foto:www.thenewagelife.com