Berbec

 

Îţi place să faci orice formă de antrenament cardio pentru a te elibera de tensiune. Competitiv din fire,excelezi în provocările pe care le setezi pentru tine. Nu te opreşti până când nu vezi rezultatele dorite. Fii dedicat şi perseverent! Variază-ţi programul de exerciţii cu o serie de activităţi diferite,cum ar fi mersul cu bicicleta de anduranţă,cursuri de tenis sau participarea la un maraton.

 

Taur

 

Taurul tipic preferă un sport confortabil şi relaxat. Concentrează-te pe nevoile tale,şi nu pe cele ale apropiaţilor. Doar aşa vei reuşi! Exerciţiile fizice în aer liber îţ dau un sentiment de relaxare-o plimbare printr-un parc frumos,alergatul,tenisul sunt o alegere excelentă. Ascultă muzică în timp faci mişcare.

 

Gemeni

 

Exerciţiile fizice sunt o modalitate foarte bună de a-ţi păstra atât mintea,cât şi trupul în formă maximă. Pentru nativii născuţi sub această pecete astrologică sunt de ajutor programele de exerciţii de grup. Alergatul,badmintonul,voleiul se numără printre activităţile sportive care te ţin în mişcare şi te stimulează mental.

 

Rac

 

Semn de apă,Racul se simte cel mai bine în activităţi în care trebuie să interacţioneze cu ceilalţi şi să facă parte dintr-o echipă. Gimnastica de apă sau golful te ajută să te relaxezi  şi să-ţi calmezi nervii. Pentru a „linişti“ sufletul,include yoga şi pilates în programul tău.

 

Leu

 

Ţii foarte mult la felul în care arăţi şi din acest motiv eşti motivat să rămâi în formă,mai ales când primeşti complimente legate de aspectul fizic. Eşti o fire sociabilă şi vrei să fii bun în toate.  De aceea,o partidă de golf,înotul sau orice alt sport care te suprasolicită.,cum este kickboxingul,te menţine în formă şi-ţi dă încredere în forţele proprii. Eşti un lider înnăscut;creează-ţi propriul program.

 

Fecioară

 

 

Pui accentul pe detaliu şi eşti foarte meticulos,motiv pentru care iei foarte în serios orice sport de care te apuci. Un program intens în mişcări lente şi echilibrate,cum se întâmplă în pilates,yoga sau meditaţie sunt importante pentru a te linişti şi pentru a te ajuta să reflectezi asupra vieţii.

 

Scorpion

 

Extrem de ambiţios,orice formă de activitate obositoare,care te ajută să te relaxezi este un lucru bun pentru Scorpion. Astfel de sporturi îţi păstrează mintea şi corpul în formă maximă. Tu eşti cunoscut pentru că reuşeşti să realizezi tot ce-ti pui în minte. Fie alergi pe banda de alergare,fie boxezi,pentru tine aceastea sunt o provocare istovitoare. Dar,câtă vreme te doare,funcţionează pentru tine!

 

Săgetător

 

Îţi place să călătoreşti şi să faci şi mişcare în acelaşi timp. Orice  excursie pe care o faci este o destinaţie spirituală pentru tine,indiferent că urci pe munte sau în vârful unei piramide.  Îţi place să mergi pe jos în pas alert sau să te plimbi cu bicicleta.

 

Capricorn

 

Ai o minte puternică şi capacitatea de a-ţi asculta corpul. Ai un stil de viaţă alert,motiv pentru care ar trebui să-ţi faci programul în aşa fel încât să obţii un echilibru între muncă şi activităţişe fizice. Cel mai bine ar fi să începi un sport cu un antrenor sau să te alături unei săli de gimnastică.

 

Vărsător

 

Atunci când alţii ezită să încerce fel şi fel de sporturi,tu eşti acolo,pentru a le demonstra că ce e nou poate fi mult mai intens decât sporturile pe care le-ai tot încercat. Aleargă sau înscrie-te într-o clasă de arte marţiale.

 

Peşti

 

Fire sensibilă,te poţi simţi uneori descurajat când nu vezi rezultatele dorite. Peştii sunt în mod natural maleabili,sensibili şi foarte intuitivi. Prin urmare,îţi fac bine exerciţiile care implică activităţi intense;ele îţi fură din energie,mai degrabă decât din tensiune. Evită orice tip de sport care implică durere. Încearcă yoga,pilates,sporturi care implică mintea,spiritul şi trupul. Dar şi zumba,cursurile de dans sau lecţiile de salsa sunt distractive. Peştii iubesc,de asemenea,activităţile care implică apa;înot,gimnastică pe apă.